English jokes

Moppen archief (studeren)


1.

Twee jongens komen bij een service station. "Vlug geef ons elk een liter benzine!" Na tien minuten zijn ze weer te- rug. "Het was niet genoeg we moeten nog tien liter hebben!" De pompbediende vraagt:" Waarvoor hebben jullie toch al die benzine nodig?" "Stel alsjeblieft geen vragen, opschieten! De school staat in brand!" (joke-id:819)


2.

Een schooljuf laat de moeder van Keesje bij zich komen. - Mevrouw, zegt ze. Ik wijs u erop, dat uw zoon elke ochtend op school komt in een jurk, nylons en met gestifte lippen. Waarop Keesjes moeder antwoord: - Potverdorie! Ik had hem nog zo verboden met z'n vingers aan de spullen van zijn vader te komen! (joke-id:820)


3.

De onderwijzeres komt de klas in en ziet dat er op het bord in grote letters staat geschreven: "Frits heeft een grote lul." Ze gilt: "Frits kom hier!" Viezerik dat je bent! Om vier uur laat ik je een uur nablijven. Waarop Frits zich naar zijn vrienden omdraait en zegt: "Zie je wel dat een beetje publiciteit geen kwaad kan" (joke-id:821)


4.

Onderwijzer: -Japie, kun jij al klok kijken ? -Ja meester, maar ik weet alleen nog niet hoe laat het is ! (joke-id:822)


5.

Biologieles op de lagere school, altijd goed voor een mop . Ditmaal wil de juf van de kinderen weten wat de dieren eten en waar ze wonen. Marietje steekt haar vinger op."Een koe juf, - woont in de wei en eet gras". Klaasje weet ook eens iets: "Een eend juf, woont in de sloot en eet brood". Nadat vrijwel alle kindertjes keurig hebben geantwoord, is het de beurt aan Jantje. " Een vibrator, juf !" roept hij enthousiast. " Oh ja, Jantje, en wat voor een dier is dat ?" " Nou juf, gezien heb ik 'm nog nooit, maar ik weet zeker dat ie in het nachtkastje van mij zus woont en dat ie batterijen vreeeeet!" (joke-id:823)

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  

VOLGENDE

Terug naar de index


19 July 2024, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 34.204.198.73