English jokes

Moppen archief (studeren)


6.

Broer en zus zitten in dezelfde klas. Op 'n dag wordt hen gevraagd met hoeveel kinderen ze thuis zijn. Onderwijzer:-Hoeveel broers heb jij, Pietje? Piet:-Een broer, meneer. Onderwijzer:-Nee maar! Nu snap ik er niets meer van! Je zus beweert dat ze twee broers heeft!. (joke-id:824)


7.

Ik heb goed nieuws voor u, Vader! Ik zou toch 'n crossfiets krijgen als ik overging? Ja, dat klopt! Nou, dat geld voor die fiets mag u fijn houden! (joke-id:825)


8.

De muziekleraar: 'Sietse, als iemand alleen een instrument bespeelt, hoe heet dat dan?' 'Solo.' 'Goed, en Jelle, als men met z'n twee?n speelt?' 'Een duet meneer.' 'Uitstekend.' 'En Paul, met z'n drie?n spelen, hoe noem je dat?' 'Een trio.' 'Prachtig, En Rob, als je met zijn vieren speelt?' 'Klaverjassen, meneer!. (joke-id:826)


9.

Een school inspecteur bezocht een kleine dorpsschool. Toen hij het leslokaal binnen kwam, was het er een herrie van jewelste. Hij pakte de langste jongen, die ook al een behoorlijk stemge- luid had, bij de kraag en zette hem op de gang met de woorden: 'Blijf hier maar even uitrusten!' Hij gaf de andere jongens een preek over gedrag, totdat een jongetje een vinger opstak en zei: 'Meneer..... mogen we nu onze meester weer terug?' (joke-id:827)


10.

'Was u gisteren ook bij die lezing over literaire stromingen?'
'Inderdaad, ik sliep een rij achter u.' (joke-id:828)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  

VOLGENDE

Terug naar de index


25 February 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.7.202