English jokes

Moppen archief (bar)


51.

Komt een man een bar binnen, staat een tijdje bij het biljarten te kijken en komt aan de bar zitten. Na een paar pilsjes zegt hij tegen de barkeeper " Ik durf met jou te wedden om 250 gulden dat ik van hieraf in dat bierglas aan het einde van de bar (4meter verder) kan pissen zonder een druppel te morsen". De barkeeper denkt dat is gauw verdient en stemt toe. De doet z'n gulp open en begint te pissen over de bar, tegen de jukebox, tegen de barkeeper en niets in het bierglas. "Dat wordt dus betalen" zegt de barkeeper lachend en de man betaald zonder blikken of blozen 250,-- zegt de barkeeper "Zulke weddenschappen zou ik niet teveel afsluiten, dat brengt je nog aan de bedelstaf" zegt de man "Nou dat valt wel mee want ik heb met die biljarters daar om 500,-- gewed dat ik jou hele bar onder kon zeiken zonder dat je kwaad zou worden" (joke-id:93)


52.

Een man komt een caf? binnen en besteld een pilsje. Plotseling gaat er iemand op tafel staan en roept: " 359! " Iedereen schaterd het uit. De man die het pilsje had besteld vraagd aan de barkeeper waarom iedereen lacht. De barkeeper verteld hem dat die mannen een moppenclub hebben en dat ze de moppen hebben genummerd, omdat het anders te veel tijd kost om ze allemaal te vertellen. Hee, denkt die man, ik zeg ook eens een nummer, 'ns kijken wat er dan gebeurt. Zo gezegd zo gedaan, de man roept hard: " 67432! " door het caf?. Het blijft even stil, dan begint iedereen keihard te lachen, en na drie uur houden ze eindelijk op. De man vraagt waarom ze zo onbedaarlijk lachten. Waarop een van de clubleden antwoordt: " We kenden hem nog niet! ". (joke-id:94)


53.

Twee mannen zitten in een caf?. Een van hen haalt een heel klein pianootje, een fret en een muis te voorschijn. De muis zet zich achter de piano en begint te spelen, de fret zet een prachtig lied in. De andere man valt bijna van zijn stoel van verbazing. -Maar... maar... dit is GEWELDIG! Hier kun je geld mee verdienen, waarom ga je er niet mee naar een televisiestudio?
-Heb ik al gedaan, antwoord de andere man, maar ze vinden het nix. Zie je de fret zingt niet echt, de muis is een buikspreker... (joke-id:95)


54.

Een stamgast zit in een kroeg op te scheppen: "Ik wou dat ik voor elk meisje waar ik mee geslapen heb een gulden kreeg". "Waarom?", zegt de man naast hem, "Wou je een krant kopen?". (joke-id:96)


55.

Na een gezellige borrelavond spreken twee kennissen af elkaar over tien jaar weer te ontmoeten, zelfde kroeg, zelfde tijd. Tien jaar later komt een van de twee de betreffende kroeg binnen en kijkt om zich heen. Ja hoor, zijn kennis zit al op hem te wachten. Hij schudt hem de hand en roept: "Toen we hier de vorige keer weggingen, had ik nooit gedacht dat ik je ook echt hier zou terugzien!" Zijn kennis kijkt op, helt een beetje naar links op zijn kruk en vraagt met een glazige blik: "Ben jij dan weggeweest." (joke-id:97)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  

VOLGENDE

Terug naar de index


6 June 2020, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.231.220.225