English jokes

Moppen archief (bar)


56.

Jan is straalbezopen en besluit een kortere weg naar huis te nemen over het kerkhof. Hij loopt over het kerkhof, struikelt over een steen en lazert in een versgedolven leeg graf. Het lukt hem niet om eruit te komen en na een tijdje begint hij te roepen: "Help, help, ik heb het zo koud, ik heb het zo koud." De beheerder van het kerkhof hoort wat en gaat polshoogte nemen. Met zijn zaklamp komt hij bij het gedolven graf. Daar hoort hij: "Ik heb het zo koud, ik heb het zo koud!" De beheerder schijnt met zijn zaklamp het graf in en zegt: "Vind je het gek? Volgens mij hebben ze je kist gejat!" (joke-id:98)


57.

Er loopt een meisje door de Kalverstraat met haar Engelse vriend. Als ze een vriendin tegenkomt, wil ze de jongen aan haar voorstellen: "I want you to meet my new boy friend, mister Cointreau." "Cointreau, Cointreau?" zegt de vriendin, "but that's a famous liquor." Zegt het meisje: "Yes, he is." (joke-id:99)


58.

Fred is op fotosafari in Kenia. 's Avonds zit hij in een klein cafeetje aan de rand van Nairobi. Dan komt er een topless-serveerster bij z'n tafel en vraagt hem wat hij wil drinken. Hij bestelt een glas melk. De serveester pakt haar rechterborst beet, knijpt er zachtjes in en laat het glas vollopen.
"Potverdorie", zegt Fred verbaasd, "blij dat ik geen glas pruimesap heb besteld!" (joke-id:100)


59.

Een manke en een gebochelde zitten in de kroeg. Op een gegeven moment wil de gebochelde naar huis en hij vraagt of de manke meegaat. De manke vraagt: "Welke weg neem jij dan?"
De gebochelde zegt: "Ik loop via het kerkhof."
Dat vindt de manke maar niks en hij zegt: "Ik blijf nog even, ga jij maar alvast."
De gebochelde gaat weg en loopt over het kerkhof. Op een gegeven moment hoort hij een geluid achter zich. Hij draait zich om en daar staat een vent.
Hij vraagt: "Wie ben jij dan?"
"Woeaah, ik ben het spook van het kerkhof maarre, wat heb jij op je rug?"
"Nou, een bult."
Whoeshh, weg bult!
De gebochelde rent verheugd terug naar de kroeg en vertelt het hele verhaal aan de manke. Die denkt: "Nou, dat wil ik ook wel" en hij hinkt naar het kerkhof. Eenmaal op het kerkhof hoort hij opeens een geluid.
"Wie ben jij dan?"
"Woeaah, ik ben het spook van het kerkhof maarre, wat heb jij op je rug?"
"Niets."
"Whoeshh, hier heb je een bult!" (joke-id:101)


60.

Zitten er twee mannen aan een bar, zegt de ene: "Wat ben jij verdomd ongezellig, je zit al een uur naar die kapstok te kijken."
"Ja, ik kijk naar mijn jas", is het antwoord.
"Doe niet zo raar man", zegt de ander, " ik zit toch ook niet steeds naar mijn jas te kijken?"
"Nee, maar dat is ook niet nodig, want die is al een uur weg!" (joke-id:102)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  

VOLGENDE

Terug naar de index


17 January 2020, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.229.142.175