English jokes

Moppen archief (samenmoos)


21.

Saar en Moos zijn pas getrouwd en gaan naar Parijs. Ze besluiten ook naar zo'n nachtkit te gaan. Een van de acts is van een neger in een grote zwarte cape. Hij zwaait zijn cape open: naakt! Daarna slaat hij met zijn pik een walnoot in tweeen. Als Saar en Moos 50 jaar getrouwd zijn, gaan ze weer naar Parijs, en naar dezelfde nachtclub. "Zou die neger er nog zijn?" vraagt Saar. En inderdaad, dezelfde neger komt weer op in zijn zwarte cape. Hij zwaait de cape open: naakt! Daarna slaat hij met zijn penis een kokosnoot in tweeen. Na afloop gaat Moos naar de neger toe en zegt: "Ik was hier 50 jaar geleden ook. Toen sloeg je een walnoot in tweeen. Ben je nu zoveel sterker geworden?" "Nee," zegt de neger, "ik zie 't niet meer zo goed." (joke-id:1004)


22.

Moos gaat een wereldreis maken met de boot, en Saar brengt hem naar IJmuiden. Moos loopt de loopplank over, gaat de boot op, kijkt door een patrijspoort en gaat naar Saar staan zwaaien. Roept Saar: "Moos, doe niet zo gek, doe die boot van je nek." (joke-id:1005)


23.

Sam ligt op het dakterras lekker in zijn blootje te zonnen en een krantje te lezen. Hij wordt een beetje doezelig en valt in slaap. Hij droomt even later kennelijk van een lekker ding, want hij krijgt een enorme erectie. Moos komt langslopen, en vindt het geen gezicht. Hij pakt het krantje, draait er een toetertje van en zet die over Sams erectie heen. Beneden komt Moos Saar tegen. Zegt 'ie: "Je moet even bij Sam komen, want d'r staat wat in de krant voor je." (joke-id:1006)


24.

Sam komt Moos tegen. "En?" vraagt Sam, "hoe staan de zaken?" "Uitstekend," zegt Moos, "ik heb net een wagonlading met blikken rundvlees op de kop getikt. Prima handel. Spotgoedkoop. Ben je misschien geinteresseerd in een partijtje." "Tja," zegt Sam, "als ik nou duizend blikken van je koop, wat kost me dat dan?" "Voor jou een vriendenprijsje," zegt Moos, "Tweeduizend gulden." En Sam koopt duizend blikken rundvlees van Moos. Sam neemt gelijk een blik mee naar huis om 's avonds te eten. Als hij 's avonds het blik wil openmaken, vertrouwt hij het al niet: dat blik staat helemaal bol. Sam maakt het blik open: het vlees stinkt als de hel, helemaal bedorven. De volgende dag komt Sam Moos weer tegen. "Wat heb je me nou geflikt?" vraagt Sam: "verkoop je me 1000 blikken rundvlees, niet te vreten!" "Tja," zegt Moos: "die blikken rundvlees zijn niet voor consumptie, die zijn voor de handel!" (joke-id:1007)


25.

Sam komt Moos tegen. Zegt Sam: "Zeg Moos, wat kijk je somber?" "Vind je 't gek?" zegt Moos: "Mijn beste vertegenwoordiger is overleden: 32 jaar oud!" "Vreselijk," zegt Sam, "wat had die jongen?" Zegt Moos: "Brabant en Limburg." (joke-id:1008)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  

VOLGENDE

Terug naar de index


23 May 2022, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.235.24.113