English jokes

Moppen archief (samenmoos)


16.

Moos zit in de trein. Tegenover hem zit een man voortdurend met zijn vingers te tikken. Het begint Moos op zijn zenuwen te werken, en hij vraagt de man: "Kan u daar niet mee ophouden?" "Sorry," zegt de man, "dat kan ik niet. Ik heb dat uit de oorlog overgehouden." Moos staat op en verhuist naar een andere coup'. Daar zit een man voortdurend met zijn duim over zijn wijsvinger te wrijven. Vraagt Moos: "Dat heeft u zeker uit de oorlog overgehouden?" "Nee," zegt de man, "uit m'n neus." (joke-id:999)


17.

Moos is met wintersport en raakt bedolven onder een lawine. Meteen gaat een reddingsploeg op pad om hem te redden, maar Moos is moeilijk te vinden. Er wordt een helikopter ingezet, en eindelijk zien ze Moos liggen. De reddingsploeg gaat naar hem toe, maar het laatste stuk is slecht begaanbaar. Vanuit de verte roepen ze Moos toe: "Meneer Cohen, meneer Cohen, hier is het Rode Kruis, we komen eraan." Roept Moos terug: "Ik heb vorige week al gegeven." (joke-id:1000)


18.

Sam en Saar lopen door de Kalverstraat. Komt er een lekker blond stuk voorbij en die zegt: "Dag Sam." Saar vraagt bits: "Wie is dat?" "Ik zal het maar bekennen," zegt Sam, "dat is mijn maitresse." Meteen hebben Saar en Sam een knallende ruzie. Even later komt er een donker stuk voorbij lopen, en ze zegt: "Dag, meneer Cohen." "Is dat weer een maitresse van je?" vraagt Saar. "Nee, die niet," zegt Sam, "dat is de maitresse van Moos." Zegt Saar: "Dan vind ik die van ons een stuk mooier." (joke-id:1001)


19.

Sam komt Moos tegen. Zegt Sam tegen Moos: "He Moos, wat zie jij er slecht uit." Zegt Moos: "Ja vind je het gek. Werk in de haven, sjouwen, om vijf uur beginnen, om drie uur weer thuis..." Vraagt Sam: "Goh Moos, hoe lang doe je dat al?" Zegt Moos: "Ik moet maandag beginnen." (joke-id:1002)


20.

Moos en Saar zijn vijftien jaar getrouwd. Zegt Moos: "Zullen we een kip slachten?" Zegt Saar: "Wat kan die kip d'r nou an doen?" (joke-id:1003)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  

VOLGENDE

Terug naar de index


4 July 2022, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 44.201.94.72