English jokes

Moppen archief (studeren)


11.

Klaas-Jan zit tegen een hek aan, zijn schooltas naast zich op de grond, en daarnaast zit een grote hond. Ineens komt er een vriendje voorbij. 'O Klaas-Jan, wat heb jij een mooie hond, z'g! is-ie een goeie waakhond?' 'Ik weet het niet, die hond is niet van mij, en ik zit hier al een half uur, maar durf mijn tas niet te pakken....' (joke-id:829)


12.

Tijdens een college aan de Vrije Universiteit Amsterdam vraagt een hoogleraar psychologie: 'Hoe noemen jullie iemand die door dik en dun gaat, zich van niets en niemand iets aantrekt en voor niemand uit de weg gaat?' Het is heel even stil en dan zegt een student: 'Een vrachtwagenchauffeur op de Amsterdamse gracht!' (joke-id:830)


13.

Directrice:`Meisjes ! Sinds we zijn samengegaan met het jongens internaat gonst het van geruchten dat de rubberaandelen fors zijn gestegen. Ik wil jullie bij deze ernstig waarschuwen: het is absoluut verboden hier op school te speculeren.!! (joke-id:831)


14.

De meester staat voor de klas en zegt: " Wie dom is gaat staan. " Niemand staat op, behalve Keesje. Dan vraagt de meester aan hem: " Waarom ga jij staan Keesje? Vind jij jezelf dom? " Nee meester, maar ik vindt het zo zielig dat u daar alleen staat. (joke-id:832)


15.

Het meisje kwam opgewonden uit school, waar ze was gekozen tot het "mooiste meisje uit de klas''. Nog opgetogener was ze de volgende dag, toen de klas haar had verkozen tot "populairste" Maar toen ze een paar dagen later verkondigde dat ze weer een wedstrijd had gewonnen, leek haar stemming wat getemperd. "Waar ben je deze keer kampioen in geworden?" vroeg haar moeder. "In verwaandheid." (joke-id:833)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  

VOLGENDE

Terug naar de index


25 February 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.7.202