English jokes

Moppen archief (rechtbank)


1.

Een moordenaar moet voor de rechter komen. De rechter kijkt de man streng aan en vraagt: 'Waarom heeft u het slachtoffer met pijl en boog gedood?' 'Ik wilde de buren niet wakker maken Edelachtbare.' (joke-id:657)


2.

De directeur van een gevangenis heeft een gesprek met een zojuist ingesloten gevangene. Hij legt hem de regels uit en zegt tot besluit: 'U kunt hier meedoen aan een aantal werkzaamheden, de meesten werken hier. 'Wat zoudt u willen doen?' 'Nou meneer, als het u het zelfde blijft, ik heb altijd zeeman willen worden!' (joke-id:658)


3.

Belg, Nederlander & Duitscher gepakt in Singapore marihuana-smokkel. Veroordeeld tot 100 stokslagen. Mogen allen wensch doen. Duitscher wil stapel kranten op rug. Stokslagen doen geen pijn. Nederlander wil kussen op zijn rug. Stokslagen doen geen pijn. Belg wil Duitscher op zijn rug. Stokslagen doen geen pijn. (joke-id:659)


4.

"Ik heb zowel goed nieuws als slecht nieuws," zei de advocaat die een echtscheidingszaak behandelde. "Ik kan best wat goed nieuws gebruiken," verzuchtte zijn cliënt. "Wat is het?'' "Uw vrouw heeft haar eis dat uw toekomstige erfenis onder de boedelscheiding valt ingetrokken." "En het slechte nieuws?" "Na de scheiding trouwt ze met uw vader." (joke-id:660)


5.

Een adjunct-directeur in Amerika werd opgeroepen als jurylid in een rechtszaak die een hele tijd dreigde te gaan duren. Hij verzocht de rechter hem vrij te stellen. "We hebben het erg druk op de zaak," betoogde hij. "Ik kan me niet veroorloven lang weg te blijven." "Ik begrijp het al," zei de rechter. "U bent zo'n zelfingenomen zakenman die ervan overtuigd is dat het bedrijf zonder hem naar de knoppen gaat. Klopt dat?" "Nee, edelachtbare, ik weet best dat ze het zonder me kunnen stellen. Ik wil alleen niet dat ze daar achter komen." (joke-id:661)

1  2  3  4  5  

VOLGENDE

Terug naar de index


19 July 2024, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 34.204.198.73