English jokes

Moppen archief (dieren)


1.

Er loopt een jager in het bos, plotseling ziet hij een hert.
Hij schiet het hert dood, gooit z'n geweer over z'n linkerschouder en het hert over z'n rechter schouder.
Flierefluitend loopt ie het bos uit totdat ie een boswachter tegenkomt.
"Zo!", zegt de boswachter, "Wat zijn wij allemaal aan het doen?"
"Nou", zegt de jager, "Ik loop het bos uit."
"Jaja", zegt de boswachter, "Maar wat heeft u dan wel niet op uw schouder hangen?"
"Nou", zegt de jager terwijl hij naar links kijkt, "Da's gewoon een geweer!"
"Nee", zegt daarop de boswachter, "Ik bedoel uw rechterschouder."
Dus de jager kijkt naar rechts en zegt verschrikt: "WHAAAH EEN BEEST!" (joke-id:21)


2.

Er komt een man aangereden bij de benzinepomp en zegt tegen de pompbediende: "Doet u maar Euro." De bediende begint te tanken, kijkt in de auto, en ziet drie pinguins achterin zitten. "Hoe komt u aan die pinguins?", vraagt de pompbediende. "O," zegt de man, "Ik zag ze staan op de kruising. En omdat ik van de Dierenbescherming ben, heb ik ze maar meegenomen. Maar eerlijk gezegd weet ik niet wat ik met ze moet doen." Zegt de pompbediende: "Neem ze mee naar Artis." "Da's een goed idee," zegt de man. Een week later komt de man weer tanken. De pompbediende kijkt in de auto en ziet achterin drie pinguins zitten: zonnekleppen op, strandballen bij zich... Zegt de pompbediende: "Ik dacht dat u ze naar Artis zou brengen...?" Zegt de man: "Dat heb ik ook gedaan! Dat was een prima tip, leuke dag gehad. Maar vandaag gaan we naar Zandvoort!" (joke-id:454)


3.

Ik stond laatst bij een stoplicht, komt er een blinde man naast mij staan met zo'n blindegeleide-hond. Het licht springt op groen, maar in plaats van te gaan lopen, tilt die hond zijn poot op en pist tegen die blinde z'n broekspijp aan. De blinde haalt een koekje uit zijn zak en geeft dat aan die hond. Ik zeg: "Nou, ik zou die hond voor zijn ballen hebben getrapt." "Doe ik ook," zegt de blinde man, "maar ik moet effe voelen waar z'n kop zit." (joke-id:455)


4.

Een giraf komt terug in de dierentuin. "Wat kijk je chagrijnig?" vraagt de bewaker. "Vind je 't gek?" zegt de giraf: "Ik kom net bij de kapper vandaan. Alleen m'n nek uitscheren: 1500 gulden!" (joke-id:456)


5.

Een vliegtuig stort neer in de jungle. De enige overlevende is John Woodhouse. Samen met zijn accordeon begeeft hij zich op weg naar de bewoonde wereld. Plots komt er een leeuw aanstormen. John Woodhouse begint op zijn accordeon te spelen, en de leeuw doet hem niks. Even later komt een tweede leeuw aanstormen. John Woodhouse begint nog wat harder te spelen, en ook deze leeuw doet hem niks. Dan komt er een derde leeuw aanstormen. John Woodhouse gaat nog harder spelen, maar de leeuw blijft doorlopen en vreet hem helemaal op. Zitten er twee apen in de boom. Zegt de ene tegen die andere: "Ik heb het je toch gezegd. Als die dove straks komt: die heeft hem!" (joke-id:457)

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  

VOLGENDE

Terug naar de index


19 July 2024, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 34.204.198.73