English jokes

Moppen archief (buren)


1.

Over de heg keek hij naar zijn buurman: 'Buurman, heb je daar toevallig de elektrische heggenschaar van de overbuurman?' 'Ja, ik mocht 'm even lenen.' 'Ach, leen mij hem dan ook even, dan kun jij van mij zijn grasmaaier even te leen krijgen!' (joke-id:437)


2.

Een buurvrouw laat haar huis verbouwen en vraagt haar buurman of ze bij hem mag blijven overnachten. Dat mag van de buurman en zo gezegd zo gedaan. Die nacht liggen ze nog maar net tien minuten in bed of de buurvrouw roept: "Buurman, buurman, slaap je al?". "Nee hoor", zegt de buurman. "Ik kan niet slapen omdat het zo koud is", zegt de buurvrouw. "Wil je voor mij het raampje dicht doen?". De buurman kruipt uit zijn bed en doet het raampje dicht. Tien minuten later klinkt het weer: "Buurman, buurman, slaap je al?". "Nee". "Ik kan niet slapen omdat het zo warm is. Wil je voor mij het raampje weer open doen?". En opnieuw stapt de buurman uit zijn bed en doet het raampje open. Tien minuten later klinkt het weer: "Buurman, buurman, slaap je al? Ik heb het zo koud. Wil je voor mij een deken uit de kast halen?". "Ik weet wat beters", zegt de buurman. "Laten we net doen alsof we getrouwd zijn". "Dat zou ik lekker vinden", antwoordt de buurvrouw. "Ok", zegt de buurman. "Til dan je luie reet uit bed en doe het zelf!". (joke-id:438)


3.

Om half vier 's nachts ging de telefoon bij Frits. Moeizaam kwam hij uit bed en vond op de tast de telefoon. "Spreek ik met meneer Van Rensburg?" vroeg een boze stem aan de andere kant van de lijn.
"Ja, inderdaad," mompelde Frits.
"Met Smit van de overkant. Ik bel even om te zeggen dat het geblaf van uw hond me gek maakt. Laat hem alstublieft onmiddelijk ophouden."
De volgende nacht om drie uur ging de telefoon bij Smit. "Hallo?" mompelde hij slaperig.
"Meneer Smit, met Van Rensburg van de overkant."
"Om drie uur 's nachts? Bent u gek geworden?"
"Meneer Smit, ik bel even om te zeggen dat ik geen hond heb." (joke-id:439)


4.

Na een routineonderzoek door de dokter kwam onze buurman bij ons zijn nood klagen. Hij zou voortaan zijn bloeddruk en cholesterolgehalte in de gaten moeten houden. Mijn man zei dat hij zich nooit zorgen maakte over dat soort dingen, omdat een paragnost het jaren geleden verteld had dat hij 97 zou halen.
"Echt?" vroeg onze buurman. "Leeftijd of jaar?" (joke-id:440)


5.

Komt er een buurmeisje naar me toe: "Oome Har, ik gebruik de pil, maar ik stop." Ik zeg: "Waarom?" Zegt ze: "Ze vallen er steeds uit." (joke-id:441)

1  2  3  4  

VOLGENDE

Terug naar de index


19 July 2024, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 34.204.198.73