English jokes

Moppen archief (dieren)


96.

Ik stond laatst bij een stoplicht, komt er een blinde man naast mij staan met zo'n blindengeleidehond. Het licht springt op groen, maar in plaats van te gaan lopen, tilt die hond zijn poot op en pist tegen die blinde z'n broekspijp aan. De blinde haalt een koekje uit zijn zak en geeft dat aan die hond. Ik zeg: "Nou, ik zou die hond voor zijn ballen hebben getrapt!" "Doe ik ook", zegt de blinde man, "Maar ik moet effe voelen waar z'n kop zit." (joke-id:1730)


97.

Er waren eens drie konijntjes die door het bos huppelden. Een Belgisch, een Nederlands en een Engels konijn. Op een bepaald moment komen ze alle drie in een klem terecht. Na een tijdje vastgezeten te hebben zegt het Nederlandse konijn:"Ik ben niet van plan om hier vast te blijven zitten," het knabbelt een pootje af en huppelt weg. Het Engels konijn vindt dat nog niet zo'n slecht idee en

volgt het Nederlandse konijn. Na een tijdje vragen ze zich af waar dat dom Belgisch konijn toch blijft, dus besluiten ze terug te gaan. "Wel," zegt dat Belgische konijn,"nu heb ik al drie poten afgeknabbeld en nu zit ik nog vast!!!" (joke-id:1777)


98.

Komt Haasje een oude man tegen, vraagt hij: Heeft u een bril nodig? Nee, zegt de oude man. Even later komt hij weer de oude man tegen. Heeft u een bril nodig? Neeee, zegt de oude man. Even later vraagt hij het weer. Ik zeg toch nee! brult de oude man. Als hij het voor de vierde keer vraagt zegt de oude man woedend: Ga weg, ik kan je niet meer zien!!! Zie je wel, zegt Haasje, je hebt wel een bril nodig. (joke-id:1840)


99.

Tarzan heeft een verschrikkelijk gevecht met een opstandige leeuw, en verliest een oog, een arm en zijn penis. De dieren van het oerwoud, verzorgen Tarzan zo goed als ze kunnen zodat hij weer zogoed als de oude is. Ze geven hem een oog van een arend, de arm van een gorrilla en een baby olifant slurf, voor zijn penis. Na een week komt Cheetah bij Tarzan en vraagt; " Tarzan, hoe vind je de nieuwe lichaamsdelen die je nu hebt?" Tarzan zegt,"Oog goed, Tarzan kan helder en ver zien" "Arm goed... lang en sterk." "Maar Tarzan niet zo gelukkig met nieuwe penis...... de hele dag door, gras oprapen en in mijn kont stoppen." (joke-id:1916)


100.

Een beer en een konijn zitten te scheiten in het bos. Zegt de beer tegen het konijn: heb jij ook een probleem met poep die aan je vacht blijft plakken?
"Nee" zegt het konijn.
Dus veegt de beer z'n kont af met het konijn. (joke-id:1919)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  

VOLGENDE

Terug naar de index


24 May 2022, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.235.24.113