English jokes

Moppen archief (dieren)


91.

Er kwam een vrouwtje in de papegaaien winkel, en kocht een papegaai voor maar 50 gulden (dat was omdat hij in een bordeel had gewerkt en alleen maar vieze woorden zei).
Thuis aangekomen komt een dochter binnen van de vrouw.
Zegt die papegaai: "Nieuw meisie, nieuw meisie"
"Nee zegt de vrouw", dat is mijn oudste dochter."
Komt die andere dochter binnen zegt die papegaai weer: "Nieuw meisie, nieuw meisie".
"Nee", zegt de vrouw, "dat is mijn jongste dochter."
Komt de man van de vrouw thuis.
Zegt de papegaai: "Eindelijk een bekende, eindelijk een bekende!". (joke-id:543)


92.

Een buikspreker krijgt pech met zijn auto. Daar staat hij, in the middle of nowhere (Het een en ander speelt zich af in de Noord Oost Polder). Gelukkig is er een klein boerderijtje in de buurt. De buikspreker loopt er naar toe.
Hij ziet de boer te midden van zijn dieren op het erf staan en denkt bij zijn eigen: Even dollen met dat boertje.
Dag meneer, zegt hij, wat een mooie dieren heeft u. Kunnen ze ook praten?
Neen, antwoordt het boertje, dier'n kunn'n niet proat'n.
Plotseling zegt de koe die naast hem staat: Ik kan wel praten boertje, maar je neemt mijn melk en je slacht mijn kalveren, dus waarom zou ik met je praten?
De buikspreker geniet van de verwarring van het boertje.
Dus geeft hij het woord aan het paard. En ik kan ook praten, boertje, zegt het paard. Maar je slaat mij met de zweep en je laat mij ongelooflijk zware lasten trekken. Dus waarom zal ik met je praten? Het boertje weet niet meer waar hij het moet zoeken. En dat schaap, kan dat ook praten vraagt de buikspreker.
Nee, niet doen zegt het boertje paniekerig. Maar als ze praat dan liegt ze! (joke-id:544)


93.

Er komt een man aangereden bij de benzinepomp en zegt tegen de pompbediende: "Doet u maar Euro." De bediende begint te tanken, kijkt in de auto en ziet drie pingu?ns achterin zitten. "Hoe komt u aan die pingu?ns?" vraagt de pompbediende. "O", zegt de man. "Ik zag ze staan op de kruising. En omdat ik van de Dierenbescherming ben, heb ik ze maar meegenomen. Maar eerlijk gezegd weet ik niet wat ik met ze moet doen."
Zegt de pompbediende: "Neem ze mee naar Artis."
"Da's een goed idee," zegt de man.
Een week later komt de man weer tanken. De pompbediende kijkt in de auto en ziet achterin drie pingu?ns zitten: zonnekleppen op, strandballen bij zich. Zegt de pompbediende: "Ik dacht dat u ze naar Artis zou brengen...?" Zegt de man: "Dat heb ik ook gedaan! Dat was een prima tip, leuke dag gehad. Maar vandaag gaan we naar Zandvoort!" (joke-id:1697)


94.

Er zit een man te vissen langs de kant van de gracht. Ineens ziet hij een hoge hoed voorbij komen drijven. Bij zijn dobber komt de hoge hoed omhoog. Een paardenkop met een hoge hoed op steekt boven het water uit en het paard zegt: "Goedemiddag." Dan zakt de kop weer naar beneden en drijft de hoed weg. De volgende dag zit de man weer te vissen.
Weer komt de hoed voorbij drijven. En weer komt er bij zijn dobber een paardenkop naar boven en zegt: "Goedemiddag."
De derde dag zit de man weer te vissen. Hij ziet nu de paardenkop al van verre aankomen, met de hoge hoed op. Bij zijn dobber stopt het paard en zegt: "Ja, u zult wel denken: Wat zit 'ie hoog. Maar ik ben vandaag op de fiets." (joke-id:1718)


95.

Een echtpaar staat in Artis voor het hok van een grote gorilla. De vrouw kijkt aandachtig naar het beest. Plots steekt de gorilla zijn arm door de tralies, trekt de vrouw naar binnen, rukt de kleren van haar lijf en legt haar op de grond. "Herman", roept de vrouw in paniek: "Wat moet ik doen?" Roept Herman: "Zeg maar dat je hoofdpijn hebt." (joke-id:1726)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  

VOLGENDE

Terug naar de index


28 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.237.2.4