English jokes

Moppen archief (werken)


86.

Er is een vent die een nieuw portemonneetje moet hebben. Dus hij naar zo'n winkel. Hij kijkt effe rond en wijst dan een kleintje aan. "Die moet ik hebben!", roept hij tegen die verkoper. "Hoe duur is 'ie?".
"Vijfhonderd gulden, meneer", zegt die verkoper.
"Vijfhonderd gulden, hoe ken dat nou voor zo'n klein koleredingetje?!".
Zegt die verkoper: "Nou, meneer, het is echt penisleer, als je erover wrijft krijg je een hutkoffer!" (joke-id:1527)


87.

Een man ziet in de krant een advertentie: 59 gulden voor een pak met pantalon, sokken en een strijkijzer. "Da's geen geld," zegt de man en gaat naar het warenhuis. De verkoopster wijst hem het rek, en de man kiest een marineblauw pak uit. Hij trekt het meteen aan en betaalt. Buiten komt hij zijn oude vriend Henk tegen. "H' Jan, wat heb je een mooi pak aan." "Ja," zegt Jan, "maar 59 gulden, met een pantalon erbij, sokken en een strijkijzer." "Prachtig," zegt Henk, "maar die linkermouw lijkt me nogal lang." "Nou je 't zegt," zegt Jan, "daar ga ik gelijk even voor terug."
Tegen de verkoopster zegt de man: "Kijk, die linkermouw is wat te lang." "Tja," zegt de verkoopster, "als u die mouw wat optrekt en u klemt uw arm zo tegen uw borst, dan ziet niemand er wat van." "Inderdaad," zegt de man en vertrekt weer. Buiten komt de man zijn schoonmoeder tegen. "He Jan, wat heb jij een mooi pak aan." "Ja," zegt Jan, "maar 59 gulden, met een pantalon erbij, sokken en een strijkijzer." "Prachtig," zegt zijn schoonmoeder, "maar die broekspijpen lijken me wat aan de lange kant." "Nou je het zegt," zegt Jan, "daar ga ik gelijk even mee terug." En de man wijst de verkoopster erop dat de broekspijpen wat lang zijn. "Och," zegt de verkoopster, "dan moet u die broekspijpen wat optrekken en met uw knieen tegen elkaar blijven lopen."
Zo loopt Jan weer naar buiten: elleboog op zijn borst, knieen tegen elkaar. Hij steekt het zebrapad over. Lopen er twee oude vrouwtjes. Zegt dat ene vrouwtje tegen het andere: "Dat ze voor zo'n schlemiel nog zo'n mooi pak kunnen maken, he?" (joke-id:1528)


88.

De huishoudster van meneer Pastoor klopt op de deur van de studeerkamer en gaat naar binnen. Meneer Pastoor, uw maaltijd is klaar Suzanne, zegt Meneer Pastoor vermanend, alles wat we gezamenlijk gebruiken heet "onze".
Suzanne knikt begrijpend; Ik zal het voortaan onthouden eerwaarde.
Mag ik u er trouwens op wijzen dat uw gulp open staat en dat ons klokkenspel te zien is. (joke-id:1529)


89.

Een mooi meisje is met haar grootmoeder aan het winkelen. Terwijl oma buiten wacht haalt ze haar gerepareerde horloge af.
'Hoeveel kost het,' vraagt ze lief.
'Slechts drie kussen,' zegt de horlogemaker ontdeugend.
'Ok?', zegt ze en roept naar buiten: 'oma, rekent u even af?' (joke-id:1530)


90.

Een vrouw komt bij een drogist en vraagt om het beste schoonmaakmiddel dat er bestaat.
Verkoper: "We hebben net iets nieuws gekregen, het is echt goed, als u het koopt is het halve werk al gedaan."
"Oh ja?"
"Ja"
"Doet u er in dat geval dan maar twee. (joke-id:1531)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  

VOLGENDE

Terug naar de index


28 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.132.225