English jokes

Moppen archief (huwelijk)


81.

Een bejaard stel is 50 jaar getrouwd en vieren dit in dezelfde hotelkamer als waar ze 50 jaar geleden hun huwelijksnacht hadden doorgebracht. 's-Morgens aan de ontbijttafel zegt de man:
Ongelooflijk, we zijn al 50 jaar samen.
Ja, zegt de vrouw, 50 jaar geleden zaten we ook hier aan deze ontbijttafel. Ik weet het, zegt de man, waarschijnlijk zaten we hier toen poedeltje naakt, hunkerend naar elkaar. Ja, zegt de vrouw ondeugend, wat wil je daarmee zeggen, dat we....? Beidden kleden zich helemaal uit en gaan vervolgens giegelend aan tafel zitten. Weet je Schat, zegt de vrouw (naar adem snakkend), mijn tepels zijn nog net zo heet als 50 jaar terug. Geen wonder, zegt de man, de ene hangt in je koffie en de andere in je pap! (joke-id:1124)


82.

Een man moet van zijn vrouw boodschappen gaan doen en tampons meenemen. De man loopt rond in de supermarkt en ziet tot zijn verbazing dat die dingen er in verschillende maten zijn.
Later komt de man thuis en z'n vrouw duikt in de boodschappen tas en controleert.
"Waar zijn de tampons ?" zegt de vrouw.
Zegt de man : "Als ik sigaretten vraag krijg ik ook altijd shag, hier heb je zak watten, draai ze zelf maar. (joke-id:1126)


83.

Komt er een kerel in een cafe en ziet daar een kikker op de bar staan. De man vraagt zwaar verbaast aan de barkeeper wat die kikker daar doet. Nou, zegt de barkeeper, dat is een pijpkikker meneer.
Een pijpkikker? vraagt de man.
De barkeeper zegt: Neemt u de kikker maar mee naar het toilet en dan merkt u vanzelf wat ik bedoel.
5 Minuten later komt de man nog nahijgend uit het toilet, z'n gulp nog open en hij zegt tegen de barkeeper: Nou, dat is zeker een pijpkikker, zo lekker ben ik nog nooit gekomen, mag ik die kikker van u kopen?
Er wordt een prijs van f 200,- afgesproken en de man neemt de kikker mee naar huis.
Eenmaal thuis aangekomen zet hij de kikker op het aanrecht, waarop zijn vrouw verschrikt roept AAAHHHH, eruit met dat vieze beest!!
Ff dimmen zegt de man, ik leer die kikker afwassen en koken en dan gooi ik jou eruit! (joke-id:1127)


84.

Komt een man op een dag vroeger thuis van z'n werk, vindt hij z'n vrouw in bed met een andere man.
"Wel voor de hier en gunder, WIE IS DIT?" roept de echtgenoot woedend.
"Da's een goeie vraag," zegt z'n vrouw.
"Zeg kerel, hoe heet je eigenlijk?" (joke-id:1128)


85.

Ze kwamen iedere maandag bij elkaar om te pokeren. Het was de vorige week erg laat geworden en daarom vroeg Moos aan bram wat zijn vrouw had gezegd toen hij om half vier was thuisgekomen. Bram schut zijn hoofd en zegt "Spreek me er niet van. Ze lag te slapen en ik ben heel stil de slaapkamer binnengegaan. Maar ze werd wakker en heeft verder de hele nacht ruzie gemaakt."
"Helemaal fout," zegt Moos. "Helemaal fout.
Je had mijn methode moeten volgen... Als ik laat thuis kom, parkeer ik de auto met gierende remmen voor de deur, steek overal het ligt aan, gooi de slaapkamer deur open en brul "Trek je pyjama uit, we gaan vadertje en moedertje spelen".'
"En dan ?" vraagt Bram.
"Negen van de tien keer doet ze dan net of ze slaapt." (joke-id:1129)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  

VOLGENDE

Terug naar de index


28 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.132.225