English jokes

Moppen archief (dieren)


81.

Er was eens een jager, die ook eens op beren wilde jagen. Maar ja, in Nederland vind je niet zoveel loslopende beren, dus ging hij naar Canada, waar het zo ongeveer stikt van deze beesten

Bij het bos gekomen gaat hij naar een jagershut om daar een geweer te huren. Hij krijgt een mooi jachtgeweer en gaat op pad.

Na een tijdje besluit hij dat het tijd is om zich te verstoppen, "verdekt opstellen". Hij verstopt zich in de bosjes en hij zit er nog geen half uur, of uit de struiken tegenover hem komt een prachtexemplaar van een beer. De beer gaat zich recht voor zijn neus op zijn gemak staan uit te rekken "Oooowaaaaaahhh"

De jager legt aan en BANG schiet... hij ziet de beer een boogje maken en op de grond vallen. Hij naar die beer toe om hem te villen. Is'ie bij de beer, voelt hij ineens een grote klauw in zijn nek en hoort hij: "Zo mannetje, nou ga jij mij eens lekker pijpen!"

Tja, wat wil je, grote klauw in je nek, pijpen dus. Na een half uur komt'ie met een vieze bek bij de jagershut en gaat me te keer tegen de verkoper:" vuile teringleider! Met dat geweer schiet je nog geen kanarie dood!". De verkoper brengt hem een olifantendoder, zo een dubbelloops geweer. Hij weer het bos in.

Na een tijdje komt dezelfde beer uit de struiken. BANG BANG .. hij ziet de spatten ervanaf vliegen "Hebbes, kreng!" Hij naar die beer toe.. PATS .. "zo jongetje, nou ga jij mij eens lekker TWEE keer pijpen!" Nu duurt het deze keer een stuk langer, twee keer een beer pijpen, dus na anderhalf uur komt'ie weer bij de jagershut. Hij gaat me te keer! "Kankerlijer, teringhommel, godgloeuiende klote loutoffeteringtuigtyfug pestpokke pleuris kut klaveraas!" Dit keer krijgt hij een bazooka mee.

En weer, na een tijd.. precies dezelfde beer.. BOOOOOM, hij kan zo door de beer heen kijken, de beer vliegt door de lucht en valt. "Eindelijk, rotbeest!" en hij gaat weer op de beer af...

PATS ... "Zo mannetje, jij komt hier helemaal niet om te jagen!" (joke-id:533)


82.

Man zit in een vliegtuig en naast hem zit een papegaai. Na de natuurlijke verbazing gaat de man ongestoord in een boekje zitten bladeren. Op een gegeven moment vraagt de papegaai.,'wil je wat drinken?. Nou, zegt de man, een pilsje sla ik niet af. De papegaai fluit tussen z'n klauwtjes en roept: Hey, stewardes 2 bier en snel graag. De stewardes is lichtelijk beledigd maar brengt de heer en het beest 2 bier. Een half uurtje later vraagt de papegaai weer aan de man of hij nog een pilsje wilt. De man slaat ook deze niet af en hetzelfde ritueel volgt: {fluitend tussen de klauwtjes} Hey, stewardes 2 bier en nog sneller dan daarnet. De man schaamt zich nu toch ook wel een beetje en ziet het lichtelijk geirriteerde gezicht van de stewardes terwijl ze de 2 biertjes brengt. Een half uurtje later, de papegaai weer: Nog een pilsje? Waarop de man aanbiedt het zelf te bestellen voor hun beiden. De man drukt op het knopje van bediening en na 5 minuten is er nog geen stewardes te bekennen waarop de man de taktiek van de papegaai overneemt. {fluitend met z'n vingers} Hey stewardes, 2 bier en HEEL SNEL GRAAG!! De man en de papegaai kijken elkaar samenzwerend aan maar de stewardes heeft er genoeg van. Ze grijpt de heer en het beest in hun kraag en smijt ze beiden het vliegtuig uit.
De man stort uiteraard naar beneden en de papegaai vliegt hem achterna. Als de papegaai eindelijk bij de man is aangekomen zegt ie:
Jij hebt ook een grote muil voor iemand die niet kan vliegen! (joke-id:534)


83.

Een man loopt op een mooie dag over het weiland, te genieten van de rust en de verse geuren van het landschap, ziet ie plots in de verte een meisje van 6 jaar met moeite een koe voort trekken.
eenmaal dichterbij gekomen zegt ie, dat is een grote koe voor z'n klein meisje, waar ga je met die koe naar toe vraagt de man ?
nou zegt het meisje ik breng haar naar de stier zo dat ze gedekt kan worden. een beetje verbouwereerd zegt de man, hoort je vader dat niet te doen.
Nee, zegt het meisje, dat moet de stier doen. (joke-id:535)


84.

Liep ik laatst op straat, zag ik ineens een hondje met een rugzak de straat oversteken! Daar moet ik het mijne van weten, dacht ik, dus erachteraan. Het hondje ging naar binnen bij een slager (NOTA BENE!), wachtte netjes op z'n beurt, en liet toen het zijn beurt was, gewillig een boodschappenbriefje uit z'n rugzak halen. De slager maakte de bestelling klaar, stopte hem in de rugzak, haalde daar een portemonee uit, telde het geld, deed wat wisselgeld terug, en zei: Dag hondje, tot de volgende keer.

Stomverbaasd achtervolgde ik het hondje bij de bakker, de groenteboer en de melkboer. Toen verliet het beest het winkelcentrum, en ging kennelijk naar huis. Bij elk kruispunt keek het goed uit. Op een gegeven moment was hij thuis, liep het tuinpad op en belde netjes aan. De deur ging open, en het baasje dat opendeed gaf het hondje direct een geweldige oplawaai.

Diep verontwaardigd liep ik er op af, en zei: 'Waarom doet u dat? Dit hondje kan boodschappen doen, aan het verkeer deelnemen, netjes aanbellen, die verdient toch een pluim voor zulk geweldig gedrag?'
Antwoordde het baasje: 'Dat klopt wel, maar het is nu al de derde keer dat 'ie de sleutels vergeten is!' (joke-id:536)


85.

In het grote dierenbos zit een beer te poepen. Als er een konijntje aan komt huppelen zegt de beer tegen het konijntje: "Heb jij dat ook wel eens, dat er een keutel in je vacht blijft hangen?"
"Nee, konijnen hebben daar nooit last van" zegt het konijn, waarop de beer het konijn vastpakt en er zijn kont mee afveegt! (joke-id:537)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  

VOLGENDE

Terug naar de index


23 May 2022, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.235.24.113