English jokes

Moppen archief (bar)


81.

Komt een man een cafe binnen en bestelt een biertje.
Zegt de barman: 'Zal ik die voor u opschrijven?'
'Nee', zegt de man, 'ik onthoud het zelf wel' (joke-id:123)


82.

Een dwerg komt een cafe binnen en bestelt, hoewel hij te klein is boven de rand van de bar uit te komen, met een dwergestemmetje: Eeeeeennnn spa...
Hij wacht op z'n spa, maar er gebeurt niet. Na een aantal malen iets luider 'eeeeennn spa' te hebben besteld neemt hij een aanloop, springt zo hoog als hij kan met z'n luidste stem:'EEEENNNN SPA'.
Als er dan weer niets gebeurt is hij het zat en loopt om de bar heen, waar hij een collega-dwerg aantreft, die al tegen de bar springend vraagt:'rood of blauw, rood of blauw...' (joke-id:124)


83.

Justin zit in de bar bij zijn vrienden. Hij ziet een prachtige vrouw zitten en nadat hij genoeg moed heeft verzameld, trekt hij zijn stoute schoenen aan en stapt op haar toe. "Vind je het goed als ik naast je kom zitten?": vraagt hij. Keihard antwoordt zij:"NEE, ik kom vanavond niet naar je kamer!"
Terwijl alle ogen op hem gericht zijn sluipt Justin terug naar de tafel van zijn vrienden, totaal verbijsterd en vernederd. Even later komt die vrouw naar hen toe bied haar verontschuldigingen aan:"Het spijt me dat ik u voor gek zette, maar ik studeer psychologie en doe onderzoek naar de reacties van mensen in pijnlijke situaties."
Ad rem brulde Justin:"WAT? 400 gulden?!" (joke-id:858)


84.

Een Amerikaan komt naar Nederland en stapt een caf? binnen. Tegen een man aan de bar zegt hij: "Hi, ik zoek een straatvechter, ik zou wel eens een echt straatgevecht willen zien."
"Dat treft", zegt de man. "Ik ben toevallig een straatvechter. Mij moet je hebben." "Okay", zegt de Amerikaan. "Ga mee naar buiten, dan zoeken we een tegenstander." Buiten gekomen zien ze een boom van een kerel aan komen lopen. "Daar." zegt de Amerikaan. "Dat is je tegenstander."
"Welnee", zegt de Nederlander. "Als ik ??n keer hard op de grond stamp, dan loopt 'ie hard weg." Dan komt er een echtpaar gearmd aanlopen. "Kijk." zegt de Nederlander. "Die vent, daar ga ik mee vechten." "Hoe wil je dat dan doen?" vraagt de Amerikaan. "Ik weet wel een manier om hem uit te dagen." zegt de man. "Ik scheld gewoon zijn vrouw verrot. Dan moet 'ie wel met me vechten." En hij begint te schelden tegen die vrouw: "Jij vuile, smerige, achterbakse hoer dat je bent!"
"Kijk." zegt haar man. "Nou hoor je het ook eens van een ander!" (joke-id:1703)


85.

Elke vrijdagavond ontvangt een caf?-eigenaar het doofstomme vrijgezellenclubje. Als hij op vrijdagochtend ziek blijkt te zijn, belt hij zijn broer op: "Zeg Jan, ik ben ziek. Maar vanavond komt dat doofstomme vrijgezellenclubje en dat zijn goeie vaste klanten. Dus ik kan het niet maken om het caf? gesloten te houden. Zou jij vanavond voor mij willen invallen?" Zijn broer vindt het niet erg om in te vallen. Hij gaat van tevoren nog even langs bij Kees om instructies te krijgen. "Het is helemaal niet moeilijk", zegt Kees. "Die jongens drinken de hele avond alleen maar bier en borrels. Als ze ??n vinger opsteken, dan willen ze bier en als ze twee vingers opsteken dan willen ze een borrel. Dat is alles." Die avond gooit Jan het caf? open en daar komt de doofstomme club. Jan neemt de bestellingen op: bier, borrel, bier, bier, borrel. Alles gaat goed. Maar plotseling beginnen de doofstommen allemaal met hun hoofden te draaien en hun monden te happen. Jan weet niet goed wat hij moet doen. Hij gooit 50 frikadellen in de frituur en serveert daarna broodjes frikadel uit. De doofstommen beginnen te eten, drinken nog wat, en even later beginnen ze weer met hun hoofden te draaien en hun monden te happen. Ten einde raad belt Jan zijn broer op: "Zeg Kees, in het begin ging het goed, maar nou beginnen ze steeds met hun hoofden te draaien en hun monden te happen. Ik snap echt niet wat ze willen." "O sorry", zegt Kees. "Dat ben ik vergeten te zeggen: dan zitten ze het clublied te zingen. (joke-id:1711)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  

VOLGENDE

Terug naar de index


6 June 2020, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.231.220.225