English jokes

Moppen archief (kinderen)


76.

Oma heeft besloten om na jaren weer eens behoorlijk te gaan stappen. Ze zit zich aan de kaptafel op te maken. Dan pakt ze een grote spuitbus, en begint flink onder haar oksels te sprayen. Haar kleinzoontje staat dat kritisch te bekijken en zegt: "Oma, denkt u wel aan het ozongat?" "Ja hoor," zegt ze, "dat doe ik zo effe met een washandje." (joke-id:1221)


77.

Een vader loopt met zijn zoontje over de markt. En dat zoontje loopt maar voortdurend te zeuren: "Ik wil patat! Ik wil ijs! Ik wil kersen!" Als ze langs een fruitstal lopen, pakt de vader een kers en stopt 'm bij zijn zoontje in zijn mond. "Hoe vind je 'm?" vraagt de vader. "Hmmm, lekker," zegt de jongen. Zegt de vader: "Zo smaken ze allemaal." (joke-id:1222)


78.

Dat ene jongetje tegen dat andere jongetje. Hij zegt: "Mijn moeder is zwanger, en dat heb ik gedaan." Zegt-ie: "Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?" Hij zegt: "Nou, ik heb d'r pil geruild voor aspirientjes." (joke-id:1223)


79.

Een vader vertelt aan zijn zoon over Sinterklaas. Zegt-ie: "Ach, schei toch uit met je Sinterklaas. Ik heb alles gevonden in de kelder: het kostuum, een baard en die staf. Ik geloof allang niet meer in Sinterklaas. En," zegt-ie, "nou we toch kerels onder elkaar zijn, met die ooievaar kan je ook wel inpakken." Zegt z'n vader: "O ja, weet je dan hoe 't wel gaat?" "Ja," zegt-ie, "kinderen worden geboren. En ik zal net zo lang zoeken tot ik die boor ook gevonden heb." (joke-id:1224)


80.

De Italiaanse Antonio had ooit zijn middelvinger opgeheven naar zijn vader. Zijn vader had hem er toen een standje voor gegeven, en gezegd dat hij op zijn trouwdag zou uitleggen waarom hij dat niet moest doen. De dag voordat Antonio gaat trouwen, gaat hij naar zijn vader. Nu moet hij maar eens uitleggen waar hij zijn middelvinger voor moet gebruiken. "Iekke zal jou uitlegge", zegt de vader: "Jouw duim ies om te kunnen liften: met jouw duim kunne jij overal komen. Alse jij in het buitenland bent, en men begrijpe jou niet, dan kunne jij jouw wijsvinger gebruike: jij wijze met jouw vinger, en de mense zulle jou begrijpe. Over de middelvinger, iekke vertelle straks. Om jouw ringvinger doe jij morgen die ring, alse jij gaat trouwen. En de pink gebruike jij omme te peuteren neus en oren. Nou iek jou vertelle over de middelvinger. Straks ben jij getrouwd, en dan zegge jouw vrouw: `Antonio, brenge mij in de zevende hemel'. En dan ga jij met haar naar bed. Dan zegge jouw vrouw: `Iek wil nog een keer'. Jij bent Italiaan, dus jij doet 't nog een keer. Dan zegge jouw vrouw: `Iek wil nog een keer'. Jij bent een goeie Italiaan, dus jij doet 't nog een keer. Dan zegge jouw vrouw: `Iek wil nog een keer'. D n komme die vinger. Jij wijze op je voorhoofd en zegge: `viere keer, ben je nou hartstiekke gek?'" (joke-id:1225)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  

VOLGENDE

Terug naar de index


12 April 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.249.17