English jokes

Moppen archief (dieren)


76.

Staat een man langs de kant van een meer met een hamer in zijn hand, komt er een voorbijganger langs.
Voorbijganger: Wat bent u aan het doen met die hamer??
man: Voor een tientje vertel ik het u.
Voorbijganger: Ok.
En de voorbijganger geeft de man een tientje.
Man: Nou kijk, elke keer als er een vis langskomt sla ik met mijn hamer op zijn hoofd.
Voorbijganger: ??, en hoeveel heeft u al gevangen??
Man: f30.- van nieuwsgierige voorbijgangers. (joke-id:528)


77.

Een boer kwam op een namiddag in z'n kippenhok, en ontdekte dat z'n enige haan de geest had gegeven. Omdat er die dag toevallig een veemarkt werd gehouden, haastte hij zich erheen. Daar aangekomen waren de meeste handelaren al naar huis, maar plotseling werd zijn blik getroffen door een kooi met het opschrift 'Neukhaantje'. De boer vroeg aan de handelaar wat een neukhaantje was, en hoeveel hij moest kosten. 'Dit neukhaantje zult u geen spijt van krijgen, meneer. Hij zal zorgen voor een talrijk en sterk nageslacht. Voor 500 gulden is 'ie voor u'. 'Dat is wel wat duur', sputterde de boer tegen, 'is 'ie echt zoveel waard?' 'Meneer', antwoordde de handelaar, 'dit haantje kent in de hele wereld z'n gelijke niet, hij is sterk, potent, jong en u zult er echt jaren plezier van hebben'. 't Was al laat, de veemarkt was zo goed als afgelopen, en de boer kocht 't haantje, reed er mee naar huis, zette 'm bij de kippen in het hok, deed nog wat werkjes, ging eten en naar bed.

De volgende morgen werd de boer wakker, en het eerste wat er door 'm heenschoot was: 'Wat is het vreemd stil'. Hij liep naar de stal, en daar lagen al z'n koeien, dood. De boer schrok hevig en bekeek een koe waaraan zij overleden kon zijn. Hij constateerde dat het arme beest was doodgeneukt! Ook alle andere koeien in de stal waren door deze oorzaak aan hun eind gekomen. Hij rende naar de paardenstal, en daar lagen alle paarden, hardstikke dood. Ook doodgeneukt. Onderweg naar het jongvee zag hij z'n kat liggen. Doodgeneukt. Ook al z'n jongvee was doodgeneukt.

'Die verdomde haan', dacht de boer, en spoedde zich naar het kippenhok. Ook alle kippen waren doodgeneukt. 'Dit is een ramp', dacht de boer terwijl hij terugliep naar het woonhuis, 'M'n complete veestapel doodgeneukt'. Toen zag hij het neukhaantje volkomen uitgeteld op het erf liggen. Er cirkelden al een paar gieren boven het uitgeputte beest. De boer liep op de haan af, en schreeuwde: 'Jij bent me [censuur] ook een mooi beest, je zou voor nageslacht zorgen, en in plaats daarvan neuk je m'n complete veestapel dood!'

Fluisterde het neukhaantje : 'Shhht, anders komen ze niet naar beneden.' (joke-id:529)


78.

Komt een konijn een egeltje tegen in de berm. Het egeltje huilt, en het konijn vraagt wat er aan de hand is. 'M'n vader is zojuist overreden bij het oversteken', snift het egeltje, 'Het is ook altijd hetzelfde, m'n halve familie is er al slachtoffer van geworden.' 'Ja, maar dan doe je het ook helemaal niet goed', zegt het konijn, 'Ik zal je wel voordoen hoe je veilig de weg oversteekt. Kijk zie je daar die koplampen in de verte? Dan steek ik nu over, op het midden van de weghelft buk ik, -ZOEF rijdt de auto over hem heen- en dan loop ik verder naar de overkant.' Een ander konijn doet het de egel ook nog eens voor - koplampen, naar het midden van de weghelft, bukken, zoef de auto eroverheen en doorlopen. 'Dan nu ik maar', denkt het egeltje. Dus hij wacht tot er weer koplampen opdoemen, loopt naar het midden van de weghelft, bukt, ZOE-SPLATSJ-F, egeltje plat.

Het ene konijn tegen het andere: 'Die driewielers zie je niet veel meer.' (joke-id:530)


79.

Een Nederlands konijntje loopt door het bos. Dan ziet hij een Belgisch konijntje dat met zijn achterpootje in een strik zit. Zegt het Nederlands konijntje: als je niet in de pan wil eindigen, raad ik je aan je pootje door te knagen. Dat doet verrekte zeer en je bent dan mank, maar je blijft wel leven.
Het Nederlands konijntje loopt verder, maar gaat na een tijdje nog even kijken. Het Belgisch konijntje zit nog steeds vast, en klaagt tegen het Nederlands konijntje: Hoe kan dat nou... ik heb al drie pootjes doorgeknaagd, maar ik zit nog steeds vast.... (joke-id:531)


80.

Een man komt met zijn hond in de supermarkt. Eenmaal binnen pakt hij het beest bij de staart en begint het boven zijn hoofd rond te slingeren. De bedrijfsleider stormt op hem af en vraagt waar hij mee bezig is. Zegt die man: ik ben blind, en nu zoek ik de wasmiddelen.... (joke-id:532)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  

VOLGENDE

Terug naar de index


24 May 2022, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.235.24.113