English jokes

Moppen archief (bar)


76.

Een stotteraar zegt tegen een man in het caf?:
"K-k-k-kijk eens h-h-hier, b-b-beste m-man, j-je l-lacht m-mij w-w-wel uit, m-maar iedereen h-h-heeft een afw-w-wijking! B-b-bijvoorbeeld, m-met w-w-welke h-hand v-v-veeg j-jij j-je k-k-kont af?"
"Met mijn linkerhand." "D-d-d-dat is d-d-d-dan j-jouw afwijking!
D-de m-m-m-meeste m-m-m-mensen gebruiken p-p-papier." (joke-id:118)


77.

Een man zit aan de bar en besteld een biertje,en nog een en nog een.Nadat dit zo''n uurtje of twee doorgegaan is vraagt de man de rekening aan de barkeeper,rekend af en pakt zijn autosleutels om te vertrekken. Ho eens even zegt de barkeeper Je bent toch niet van plan om nog zelf te gaan rijden?????
Wrom nie vraagt de man ladderzat.......Neem nog een biertje van mij ...bel ik ondertussen even een taxi voor je antwoord de barman. enfin twee biertjes en 10 minuten verder staat de taxi voor de deur en de man waggelt naar de taxi.
Zeg vriend vraagt ie aan de taxichauffeur heb je nog ruimte in je kofferbak voor een kratje bier ???? Tuurlijk en hij opend de kofferbak..................bwrhoeeewhaaaa (geluid van kots) (joke-id:119)


78.

Er hangt ergens in een cafe een bijzondere spiegel, een wensspiegel.. Wat je wenst gebeurt dan ook echt.
Komt er een vrouw aan en die wil giiiigaaaantische tieten hebben, -SJAK-, Tieten zo groot als van pamela. Tevreden keert ze huiswaarts waar haar man vraagt hoe dat zo is gekomen.. Hij benieuwd naar die spiegel gaat ie er de volgende avond heen:

"Ik wens een Lul die tot aan de grond komt" -SJAK-
Benen eraf (joke-id:120)


79.

Een dwerg komt een caf? binnen en klimt op een barkruk: "een pils en vlug een beetje" de kastelein geeft hem een pilsje, de dwerg drinkt het leeg en klimt weer van de kruk. Terwijl de dwerg richting de deur loopt, roept de kastelein: "he, da's F2,50" De dwerg draait zich om en zegt: "pas op he? Ik ben LEVENSGEVAARLIJK! Ik heb de zwarte band, dus geen kapsones, anders sla ik je helemaal in elkaar!"
De kastelein denkt "nou ja, laat maar zitten" en de dwerg verlaat het cafe. De volgende dag, weer hetzelfde: dwerg gaat zitten, besteld een pils en drinkt hem acuut leeg.
De kastelein meteen: "F2,50 en die knaak van gisteren meneer, da's F5,00!" De dwerg wijst weer naar zijn riem en zegt: "Je weet het he? zwarte band, dus PAS OP want ik ben levensgevaarlijk!"
De kastelein moet met lede ogen toezien hoe de dwerg weer vertrekt zonder af te rekenen. Hij denkt: "dit kan zo niet langer" en schakelt zijn broer in, een boom van een kerel (2 meter hoog 1,50 breed) om voor hem bij de deur te gaan zitten.
De volgende dag: dwerg komt binnen, ziet de portier en haalt zijn schouders op. Hij loopt door naar de bar, klimt op een kruk en besteld een pils. "Da's 3xF2,50, F7,50 dus..."
"Ben je doof of zo?" zegt de dwerg, "ik ben levensgevaarlijk!"
De kastelein wenkt zijn broer "Problemen?"
"Hij wil niet betalen!"
"Pas op, joh ik ben levensgevaarlijk!"
"pff," zegt de broer, "ik ben OOK levensgevaarlijk"
"Nou dan snap ik niet wat jij aan de deur doet, hier aan de bar kun je gratis zuipen!" (joke-id:121)


80.

Klaas heeft overal in het dorp schulden en iedereen is hem liever kwijt dan rijk. Op een zwoele zomeravond stap Klaas een bar binnen en wil iets te drinken bestellen bij de barkeeper.
De barkeeper is al slecht gehumeurt vanwege de vele vliegen in de bar, die het zwoele weer met zich mee brengt en ziet de aanwezigheid van Klaas al helemaal niet zitten.
"Als je kunt betalen bedien ik jou en anders heb ik liever dat je vertrekt", zegt de barkeeper.
"Ik heb geen geld, maar als je mij te drinken geeft, help ik je van alle vliegen af", zegt Klaas.
De barkeeper gaat akkoord en geeft Klaas te drinken. Na 10 potjes bier zwalkt Klaas naar de deur en roept tegen de barkeeper: "OKAY, stuur ze maar 1 voor 1 naar buiten!!!" (joke-id:122)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  

VOLGENDE

Terug naar de index


19 July 2019, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 54.198.246.164