English jokes

Moppen archief (werken)


71.

Een jonge piloot, bezig met zijn eerste nachtvlucht, probeert een beetje populair over te komen bij de verkeersleider. Hij meldt zich met: "Raad eens wie?"
Waarop de verkeersleider alle landingslichten dooft en roept: "Raad eens WAAR?" (joke-id:1512)


72.

Een werknemer komt te laat op zijn werk...
Baas: "Waar kom jij nu nog zo laat vandaan?"
Man: "Tja, ik stond in de file."
Baas: "Was het een lange file?"
Man: "Dat weet ik niet, ik stond vooraan." (joke-id:1513)


73.

Op een booreiland mogen normaal geen vrouwen komen. Toch besluit de baas van de Oliemaatschappij samen met zijn bloedmooie vrouw een aantal dagen aan boord te verblijven. Maar zoals dat gaat in de zakenwereld na ??n dag wordt hij al weggeroepen voor zaken. Hij besluit zijn vrouw aan boord te laten maar doet haar voor de zekerheid toch maar een kuisheidsgordel om. Een hele gemene met twee messen die iedere vorm van penetratie genadeloos afstraffen.
Na drie dagen komt de baas terug en wil toch weten of er iemand is die de verleiding niet heeft kunnen weerstaan. Iedereen moet zich opstellen in een lange rij en zijn broek laten zakken. En ja hoor al die pikken afgesneden, behalve van de laatste vent.
De baas loopt naar hem toe en vraagt: "En waarom ben jij niet met mijn vrouw naar bed geweest ?"
Waarop de man zegt "hmmhmhlhmhmmlhmhllmhmlhlmhlmhmlh" (joke-id:1514)


74.

Zelfde booreiland, nu is er een man die een week met verlof aan wal mag. Hij vraagt aan de rest of ze nog speciale wensen hebben, dingen die hij mee moet nemen van het vaste land. De meeste mannen vragen hem om een opblaaspop mee te nemen omdat vrouwen niet zijn toegestaan en vier weken op zo'n booreiland is toch een hele tijd. Zo gezegd zo gedaan. De man komt na een week terug met de opblaaspop. Dringen natuurlijk maar dan gaat er toch een als eerste met de pop naar zijn kamer. Na een kwartier komt de man ontgoocheld terug.
"En hoe was het ?" vroegen de anderen.
Waarop de man zegt: "Waardeloos, ik had haar net opgeblazen toen beet ik in haar tiet waarop ze een scheet liet en zo het raam uit vloog." (joke-id:1515)


75.

Een man komt bij de bank. De mevrouw aan de balie vraagt: "Wat wilt u hebben meneer? Cheques?" De man knikt en de mevrouw begint de cheques te tellen. Zodra ze klaar is geeft ze ze aan de man.
"Niet goed" mompelt de man.
De mevrouw aan de balie wil uiteraard weten wat er mis is.
De man antwoordt: "Hoe moet ik deze shag nou roken?" (joke-id:1516)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  

VOLGENDE

Terug naar de index


28 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.237.2.4