English jokes

Moppen archief (werken)


61.

"Moet u luisteren", zegt een Surinamer, "als ik mijn arm uitsteek, kan mijn vrouw er onderdoor. Niet omdat zij zo klein is, maar omdat ik zo groot ben. Moet u luisteren: als ik mijn handen dicht bij elkaar hou, past het middel van mijn vrouw er gemakkelijk tussen. Niet omdat zij zo slank is, maar omdat ik van die grote handen heb. Moet u luisteren: als ik 's morgens naar mijn werk ga en ik geef mijn vrouw een klap op haar kont, dan trilt 'ie nog als ik weer thuis kom. Niet omdat ze zo'n dikke kont heeft, maar omdat ik zo kort werk." (joke-id:1502)


62.

Een goochelaar heeft werk gekregen op een cruise-schip. In het zaaltje waar hij optreedt, zit ook een papegaai op een stok. Op een gegeven moment tovert de goochelaar een pak kaarten tevoorschijn. Roept de papegaai: "Haalt 'ie uit z'n rechtermouw!" Even later tovert de goochelaar een bos bloemen tevoorschijn. Roept de papegaai: "Haalt 'ie uit z'n binnenzak!" Opeens klinkt er een enorme dreun. Het schip vaart op een rif, raakt lek en zinkt in een oogwenk. Alleen de goochelaar en de papegaai overleven de ramp en blijven drijven op een stuk wrakhout. De twee zitten tegenover mekaar, en ze kijken elkaar zwijgend aan. Na een tijdje roept de papegaai: "Ik geef 't op, waar heb je 't schip gelaten?" (joke-id:1503)


63.

Een jonge pastoor neemt het werk over van de oude pastoor, maar vlak voor zijn eerste preek bekent hij: "Ik sterf van de zenuwen." "Geeft niks," zegt de oude pastoor, "dat had ik ook. Je moet gewoon een paar borrels drinken, dat heb ik vroeger ook gedaan." "Maar ik drink niet," zegt de jonge pastoor. "Geeft niet," zegt de oude pastoor, "doe het nou maar, dan zul je zien hoe goed het gaat..." Dus de jonge pastoor drinkt een paar borrels, beklimt wankelend de kansel en houdt een laaiende preek. Na afloop van de preek vraagt hij aan de oude pastoor hoe het gegaan is. "Prima," zegt de oude pastoor, "ik heb in lange tijd niet zo'n goeie preek gehoord! Maar je moet een ding niet vergeten: Kan heeft Abel wel vermoord, maar hij heeft 'm niet voor zijn kloten geschopt!" (joke-id:1504)


64.

Er komt een man de tabakszaak binnen en loopt maar de toonbank: haalt zijn lul uit zijn broek en legt 'm op de toonbank. "Wat moet dat betekenen?" zegt het meisje achter de toonbank. Zegt de man: "Het staat geschreven in de etalage: pijpen, tien gulden." De man wordt weggestuurd en gaat naar de drogist. Bij de drogist legt hij zijn lul op de toonbank. Vraagt de drogist: "Wat heeft dat te betekenen?" Zegt de man: "Het staat op de etalageruit: zakkammen, twee gulden vijftig." (joke-id:1505)


65.

Er komt een blinde man met zijn geleidehond de Bijenkorf binnen. In het midden van het warenhuis, begint de man z'n hond boven zijn hoofd rond te slingeren aan zijn riem. Een verkoper loopt op de man af en vraagt: "Kan ik u ergens mee helpen?" Zegt de blinde man: "Hoeft niet, we kijken alleen even rond." (joke-id:1506)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  

VOLGENDE

Terug naar de index


28 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.237.2.4