English jokes

Moppen archief (eten)


56.

Er komt een pastoor bij een oud vrouwtje thuis om een babbeltje te maken. Ze nemen allebei plaats aan de tafel en hebben een heel gesprek. Maar op tafel stond een grote schaal met pinda's en toen vroeg de pastoor of ie er een paar mocht nemen, want ie was dol op pinda's. Oh, da's geen probleem, zei het vrouwtje. Je pakt maar.
Maar toen de pastoor na een half uurtje opstond om weer te vertrekken, kwam ie er achter, dat hij de hele schaal had leeggegeten. En hier schrok hij zelf toch wel een beetje van. Dat was niet de bedoeling geweest zei de pastoor tegen het vrouwtje. Ik heb mezelf niet helemaal in de hand weten te houden. Het spijt me verschrikkelijk.
Och dat geeft allemaal niks, antwoordde het vrouwtje, want sinds ik mijn eigen tanden niet meer heb, kan ik toch geen pinda's meer eten, maar kan ik er alleen nog maar de chocolade vanaf sabbelen. (joke-id:979)


57.

Opa loopt zuchtend en kuchend over de Oudezijds Voorburgwal. "Hee, opa," roept zo'n luchtig geklede jongedame uit het raam, "moet je d'r op?"

"Nee {kuche kuche} dank je," roept opa terug, "ik heb net nog een pepermuntje gehad!" (joke-id:980)


58.

Lopen twee mannen door de woestijn zonder drinken of eten. Ze zweten verschrikkelijk en dan eindelijk zien ze in de verte een gebouw: Mooi, denken ze, je kunt er vast wel iets te eten/drinken kopen.
Als ze eindelijk dichterbij gekomen zijn blijkt het een stropdasverkoper te zijn. De mannen zijn err?g teleurgesteld en strompelen langzaam verder. twee uur(tjes) later zien ze in de verte weer een kraampje. Als ze er eindelijk zijn blijkt het weer een stropdasverkoper te zijn. En zo gaat het de hele ochtend, middag door totdat ze tegen de avond weer een kraampje zien. Als ze dichterbij gekomen zijn blijkt het een sjiek restaurant te zijn. Met grote letters op de deur: VERBODEN ZONDER STROPDAS. (joke-id:981)


59.

Er lopen twee zwervers over straat. Zegt de ene tegen de andere: "Man, wat heb ik een ongelofelijke honger! Ik verlang echt naar een groot bord dampende macaroni!" -"Nou, anders ik wel!"
Wat denk je: na honderd meter zien ze een hoopje koude macaroni liggen. "Tsja," zegt de ene: "het ziet er wel aardig uit en ik heb echt honger, maar om nou koude macaroni van de straat te gaan eten, nee daar begin ik toch niet aan."
"Prima, dan eet ik het wel op!"
De zwerver begint te eten, en als hij halverwege is kotst 'ie alles weer uit... "Gadverdamme, dat houd ik zo niet binnen!"
Dan begint de tweede ineens met twee handen de uitgekotste macaroni te eten... "He, ik dacht dat je geen macaroni van de straat wilde eten!"
"Niet koud nee, maar nu je het hebt uitgekotst is het lekker warm!" (joke-id:982)


60.

Loopt een zwerver met ongelofelijke honger langs een eetcafe. Daar ziet hij een kerel aan tafel zitten met een enorm bord pap voor zich die een krantje aan het lezen is.
De zwerver gaat naar binnen en schuift bij de man aan. Die leest onverstoorbaar door. Heel voorzichtig trekt hij het bord van de man naar zich toe en begint als een razende te eten. Nog steeds geen reactie.
Halverwege ziet de zwerver opeens dat er een dooie rat in de pap drijft... Spontaan kotst 'ie het hele bord weer vol.
De man legt zijn krant eindelijk neer en zegt: "Ja, zo ver was ik ook gekomen!" (joke-id:983)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  

VOLGENDE

Terug naar de index


20 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.236.55.22