English jokes

Moppen archief (werken)


51.

Piet komt huilend thuis en zegt: "Mam, ik wil nooit meer naar school, en daar heb ik twee redenen voor: alle jongens pesten me, en alle meisjes pesten me." Zegt de moeder: "Dan heb ik twee redenen waarom jij wel naar school gaat: ten eerste ben je 42 jaar, en ten tweede ben je het hoofd van de school." (joke-id:1492)


52.

De postbode belt aan, maar de vrouw staat net onder de douche. Ze hoort de bel, droogt zich snel af, trekt los een badjas aan en loopt naar de voordeur. Net als de vrouw bij de voordeur staat, kijkt de postbode, ongeduldig van het wachten, door de brievenbus en zegt: "He krullebol, is je moeder thuis?" (joke-id:1493)


53.

Er bellen twee zwervers aan bij freule Van Puffelen. De freule vraagt wat ze wensen. "Nou mevrouw," zegt de ene zwerver, "we zouden graag een korsie brood eten. Heb u misschien een klussie voor ons?" "Dat komt goed uit," zegt de freule, "achterin de tuin ligt een stapel hout. Als jullie dat voor mij klein hakken, dan krijgen jullie de restjes van gisteren en een kop koffie." "Graag mevrouw," zegt de zwerver, en de twee lopen naar de tuin om het hout te gaan hakken. De freule gaat weer naar binnen. Dan gaat de telefoon. De freule neemt op: "Met freule Van Puffelen." "U spreekt met de acrobaat," klinkt het aan de andere kant: "Ik zou vanavond optreden bij u op de freule-vereniging, maar ik heb mijn pols verstuikt, dus ik kan niet komen." "Dat is niet zo mooi," zegt de freule en hangt op. Als ze opgehangen heeft, ziet ze de ene zwerver door de tuin een driedubbele flikflak, een dubbele salto en een rietberger maken. De freule loopt naar buiten en zegt tegen de andere zwerver: "Als uw collega dat vanavond bij de freule-vereniging ook wil doen, dan betaal ik hem 500 gulden." Roept de ene zwerver naar de andere: "Jan, de freule vraagt of je vanavond voor 500 gulden ook je andere pink eraf wil hakken!" (joke-id:1494)


54.

Een New Yorkse vertegenwoordiger in schoenen smeer, wordt opgebeld door zijn baas. De vertegenwoordiger moet de volgende dag in Philedelphia zijn. "Geen probleem," zegt de vertegenwoordiger, "dan boek ik wel een hotel in de buurt van het vliegveld, dan sta ik morgenochtend vroeg op en neem ik het vliegtuig." De man gaat op zoek naar een hotel, maar alle hotels blijken volgeboekt. Dan moet ik maar een hotel in het ghetto nemen, denkt de vertegenwoordiger. Hij gaat naar het ghetto, en daar vindt hij een hotel met een bordje: `Rooms free'. Als hij naar binnen gaat, ziet hij een bordje `Blacks only'. Snel smeert de vertegenwoordiger zich in met bruine schoensmeer, en hij krijgt een overnachting. Hij vraagt de hoteleigenaar of hij de volgende ochtend om vijf uur gewekt kan worden. Om vijf uur wordt de man gewekt. Hij neemt de taxi naar het vliegveld. Ziet hij een bordje `Whites only'. Hij begint zijn vel te poetsen, maar hij krijgt de schoensmeer er niet af. Hebben ze de verkeerde vent wakker gemaakt! (joke-id:1495)


55.

Een Engelse lord zet een advertentie in de krant voor een echte Engelse butler. Op donderdagavond zit hij in zijn bibliotheek een krantje te lezen, gaat de bel. De lord staat op, loopt naar buiten, over de oprijlaan... Staat er een dronken vent tegen het hek geleund. "Wat komt u doen?" vraagt de lord. De dronken vent zegt: "U had toch een advertentie gezet?" "Inderdaad," zegt de lord, "Ik zoek een typisch Engelse butler. Kunt u misschien goed chaufferen?" "Chaufferen?", zegt de man: "Ik ben al tien jaar mijn rijbewijs kwijt, en ik denk niet, dat ik het ooit nog terugkrijg." "Kunt u dan misschien goed kokkerellen?" vraagt de lord. "Kokkerellen?" zegt de man, "ik kan nog geen ei bakken." "Kunt u dan wellicht goed tuinieren?", vraagt de lord. "Tuinieren?", vraagt de man, "ik woon op 13 hoog; ik kan nog geen cactus in leven houden." "Tja," zegt de lord, "wat kom je dan eigenlijk hier doen?" Zegt de man: "Ik dacht: ik zal je even vertellen dat je op mij niet hoeft te rekenen." (joke-id:1496)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  

VOLGENDE

Terug naar de index


28 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.132.225