English jokes

Moppen archief (huwelijk)


51.

Een man en een vrouw hebben allebei een spraakgebrek. Op een zondag zegt die man tegen die vrouw: "Zeg, Jaquenine, zunnen we vanmiddag eens nekker gaan picknicken?" "O Fjohnny, dat lijkt me wel heel gefjellig," zegt de vrouw. Dus zij pakken alle picknickspullen in en rijden naar het bos. Op een leuk plekje laden ze alle spullen uit: kleedje op de grond, mandje met broodjes erop... "Goh," zegt de man: "Neuk he?" "Nee," zegt de vrouw, "we gaan eerst eten." (joke-id:1094)


52.

Een echtpaar staat in Artis voor het hok van een grote gorilla. De vrouw kijkt aandachtig naar het beest. Plots steekt de gorilla zijn arm door de tralies, trekt de vrouw naar binnen, rukt de kleren van haar lijf en legt haar op de grond. "Herman," roept de vrouw in paniek: "Wat moet ik doen?" Roept Herman: "Zeg maar dat je hoofdpijn hebt." (joke-id:1095)


53.

Een man en een vrouw zijn 20 jaar getrouwd, en de man gaat met zijn vrouw mee om kleren te kopen voor een feest. De vrouw zoekt tussen de kleding, en de man staat maar een beetje achteraf te wachten tot z'n vrouw klaar is. Loopt de vrouw naar haar man: "Waarom doe je nou niet eens zoals vroeger? Toen hielp je me altijd met kleren uitzoeken." Zegt de man: "Ja, wat zoek je dan?" "Gewoon," zegt de vrouw, "iets dat past bij mijn gezicht." "Kijk dan schat," zegt de man, "er hangen toch plooirokken?" (joke-id:1096)


54.

Twee vrienden die elkaar al dertig jaar niet gezien hebben, komen elkaar tegen. "Hoe gaat het met jou?" vraagt de ene vriend. "Niet zo best," zegt de ander, "ik ben van de week voor de derde keer weduwnaar geworden." "Zo," zegt de ene, "vertel eens." "Nou," zegt de ander, "toen ik 21 jaar was, ben ik getrouwd. Drie jaar later - ik weet het nog goed - zitten we op een zondagavond te eten. Ik had gekookt. Ze neemt een hap van de champignonsoep, en valt met haar bolletje in haar bord. Dood. Later hertrouw ik. Als we zeven jaar getrouwd zijn, zitten we op een zondagavond te eten. Ik heb gekookt. Zij neemt een hap van de champignonsoep, en valt zo met haar bolletje op het marmer. Dood. Nou ja, later kom ik een leuk vrouwtje tegen op de vereniging. We trouwen. Tot vorige week was ik zeven-en- een-half jaar met haar getrouwd. Het is op een zondagavond. Ik heb gekookt..." "Ik weet al wat je wil gaan zeggen," zegt de vriend: "Het is zondagavond, jij hebt gekookt, ze neemt een hap van de champignonsoep en valt dood neer." "Helemaal niet," zegt de ander: "Ze is van de trap gevallen." "Van de trap gevallen?" vraagt de vriend. "Ja," zegt de ander, "ze wilde geen champignonsoep eten." (joke-id:1097)


55.

Vrouw vult kruiswoordraadsel in en vraagt aan man: Zeg schat, een lichaamsdeel met 5 letters, begint met PEN en eindigt op S ?
De man antwoordt: Vertikaal of horizontaal???
Horizontaal zegt de vrouw.
Dan weet ik het niet antwoordt de man. (joke-id:1098)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  

VOLGENDE

Terug naar de index


28 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.132.225