English jokes

Moppen archief (rechtbank)


6.

Er wordt een bank overvallen. Zegt de overvaller tegen de aanwezige persoon: "Openmaken die kluis.." "Maar meneer..." "Niks te maren, open die kluis..." Kluis gaat open. Staat er een bord pap in. De overvaller slurpt het bord leeg en zegt: "Volgende kluis open." De volgende kluis gaat open. Weer een bord pap. Hij slurpt hem weer leeg en zegt: "Volgende kluis open." Zegt de beheerder radeloos: "Maar meneer, luister toch even. U bent de verkeerde bank aan het overvallen. U bent hier bij de Sperma-bank!!" (joke-id:662)


7.

Zegt de rechter: "Mevrouw, de man die daar in de beklaagdenbank zit, is dat de man die u heeft verkracht?" "Inderdaad edelachtbare," zegt de vrouw. Zegt de rechter: "En mevrouw, kunt u mij zeggen wanneer hij u verkracht heeft?" "Ja hoor," zegt de vrouw: "juni, juli en de eerste helft van augustus." (joke-id:663)


8.

We schrijven het jaar 1920, in het Chicago van de maffia. Don Petro, de grootste maffiabaas roept zijn oudste zoon Luigi bij zich. "Luigi," zegt Don Pedro, "jij bent nu 18 jaar geworden. Nu isse traditie in de familie dat jij de pistolen krijgt." "Maar papa," zegt Luigi, "ik wil helemaal geen pistolen." "Isse traditie!" valt zijn vader uit: "Ikke krege die pistolen van mijn vader, hij van zijn vader enzovoort." "Maar ik wil geen pistolen," zegt Luigi weer, "ik heb liever een horloge." "Wat? Nou moete jij eens goed luisteren," zegt Don Pedro: "Ik ga jou wat vertelle. Jij hebbe nu verkerining met Maria. Over een tijdje ga jij met haar trouwen. Op een dag kom jij thuis. Maria is niet in de woonkamer, Maria is niet in de gang, niet op de trap. Zij ligt in de slaapkamer, in bed met jouw beste vriend Mario. Wat ga jij dan zeggen: Je tijd is om?" (joke-id:664)


9.

Komt er een kerel bij een advocaat. Zegt-ie: "Advocaat, kijkt u eens even naar de stukken. Procederen we ja of nee?" "Natuurlijk," zegt de advocaat: "Altijd procederen, dat win je altijd." Zegt-ie: "Nou, dan heb ik u niet nodig, want het zijn de stukken van de tegenpartij. (joke-id:665)


10.

Een vent moet bij de rechtbank getuigen over een verkeersongeluk. Zegt de president: "Hoe ver stond je er vandaan?" Zegt-ie: "Een meter, 45 centimeter en 2 millimeter." Zegt die president: "Zo, heb je het opgemeten?" Zegt-ie: "Ja." Vraagt de president: "Waarom heb je dat opgemeten?" Hij zegt: "Nou, ik dacht bij mezelf, ik zal wel moeten getuigen. Zal er wel een of andere klootzak vragen hoe ver ik er vanaf stond." (joke-id:666)

VORIGE 

1  2  3  4  5  

VOLGENDE

Terug naar de index


28 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.237.2.4