English jokes

Moppen archief (dieren)


6.

Er komt een konijn bij de bakker en vraagt: "Bakker, heeft u ook worteltjestaart?" "Nee, het spijt me," zegt de bakker, "worteltjestaart heb ik niet." De volgende dag komt het konijn weer langs en vraagt: "Bakker, heeft u worteltjestaart?" "Nee," zegt de bakker, "worteltjestaart heb ik niet." Elke dag komt het konijn om worteltjestaart zeuren, en de bakker wordt het zo zat dat hij een worteltjestaart bakt. Als de volgende dag het konijn weer langskomt, vraagt 'ie: "Bakker, heeft u worteltjestaart?" "Ja," zegt de bakker. Zegt het konijn: "Vies he?" (joke-id:458)


7.

Een ijsbeertje loopt met zijn moeder over de Noordpool. "Ik ben een ijsbeer, he?" vraagt het ijsbeertje aan zijn moeder. "Ja, dat klopt," zegt zijn moeder. Even later vraagt het ijsbeertje: "Mamma, jij bent ook een ijsbeer he?" "Ja,", zegt zijn moeder, "ik ben ook een ijsbeer." Weer even later vraagt het ijsbeertje: "En pappa? Is pappa ook een ijsbeer?" "Ja," zegt zijn moeder, "pappa is ook een ijsbeer. Maar waarom vraag je dat toch?" Het ijsbeertje blaast op zijn pootjes en zegt: "Fffft, ik heb het zo koud!" (joke-id:459)


8.

Een breedbek-kikker loopt door de wei en komt een paard tegen. Pratend met zijn brede bek, vraagt de kikker aan het paard: "Wat eet jij zo de hele dag?" "Gras," zegt het paard. "O," zegt de breedbek-kikker, "da's interessant". En hij loopt weer door. Komt 'ie een konijn tegen en vraagt: "Wat eet jij zo de hele dag?" "Klavertjes," zegt het konijn. "O," zegt de breedbek-kikker, "da's interessant". En hij loopt weer door. Komt 'ie bij een ooievaar. "Wat eet jij zo de hele dag?" vraagt de breedbek-kikker. "Breedbek-kikkers," zegt de ooievaar. Zegt de breedbek-kikker met een toegeknepen mondje: "Nooit van gehoord!" (joke-id:460)


9.

Er komt een man bij een hondenkennel. Hij zegt: "Ik zoek een hond." De kennelhouder zegt: "Ik heb er genoeg: zoek maar uit." De man loopt rond tussen de hokken en kiest een hond uit. Dan vraagt de man: "Is die hond wel trouw?" "Trouw?", zegt de ander: "Meneer, ik heb die hond al vier keer verkocht, maar elke keer komt 'ie weer terug!" (joke-id:461)


10.

Een dronken man gaat naar de kermis. Bij de schiettent schiet hij in de roos en krijgt als prijs een waterschildpadje. De volgende dag gaat de dronken man weer naar de kermis. Bij de schiettent schiet hij weer in de roos en krijgt weer een waterschildpadje. De derde dag gaat 'ie weer naar de kermis, en schiet bij de schiettent in de roos. Krijgt hij als prijs een teddybeer. "Hú," zegt de dronken vent, "zijn de gevulde koeken op?" (joke-id:462)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  

VOLGENDE

Terug naar de index


23 May 2022, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.235.24.113