English jokes

Moppen archief (buren)


6.

Er komt een man een brillenwinkel binnen. De man zegt tegen de verkoper: "Dag meneer, ik spaar brillen. Heeft u nog wat bijzonders?" "Jazeker," zegt de verkoper, en geeft de man een bril. De man zet de bril op en kijkt de verkoper meteen dwars door zijn kleren heen: hij ziet de verkoper spiernaakt. "Dat is fantastisch," zegt de man: "Hoeveel moet die bril kosten?" "Driehonderd gulden," zegt de verkoper. "Pak maar in," zegt de man. De man loopt naar buiten en zet de bril op. Er lopen twee vrouwtjes met boodschappentassen voorbij. Hij ziet ze spiernaakt. Ook de haringboer in zijn kar staat bloot. De man gaat met de tram: iedereen bloot. De man loopt wel drie keer de tram op en neer. Komt de man thuis. Ziet hij zijn vrouw en de buurman spiernaakt op de bank zitten. Hij zet de bril af: zitten zijn vrouw en de buurman nog steeds spiernaakt. "Ik heb weer wat," zegt de man: "Tien minuten en het is stuk." (joke-id:442)


7.

'Waarom laten jullie de hele nacht licht in huis branden?', vraagt een overbuurman. 'Dat is voor inbrekers.' 'Dat snap ik niet, die hebben toch zaklampen?' (joke-id:443)


8.

De ene buurvrouw tegen de andere: "Mag ik even je flesseopener lenen?"
De andere: "Dat zal niet gaan, hij ligt nog dronken op bed". (joke-id:444)


9.

Een Belg en een Nederlander, de twee zijn buren, zijn aan het discussi?ren over hoe gierig de Nederlanders altijd zijn:
Nederlander: "Wij zijn niet gierig, wij zijn gewoon zuinig. Ik zal je een voorbeeld geven: ik stond zojuist aan de overkant van de straat, bij de opticien in de winkel, door een verrekijker van 5000 BEF en ??n van 8000 BEF naar jouw huis te kijken en ik heb die van 5000 BEF gekocht."
Belg: "Zie je wel, jullie Nederlanders zijn gierig."
Nederlander: "Toch niet, ik kon door die van 5000 BEF perfect zien hoe jij en je vrouw aan het neuken waren."
Belg: "Dan had je toch beter die van 8000 BEF gekocht, want dan had je waarschijnlijk w?l gezien dat ik met jouw vrouw aan het neuken was. (joke-id:445)


10.

Vader Jansen zit 's avonds vol spanning voor de TV, het is immers een belangrijke avond: Het Nederlands Elftal speelt namelijk de halve finale van het EK tegen Duitsland.
Jansen is er helemaal klaar voor: Kratje bier, wat chips, voeten op tafel, laat ze maar beginnen.
Dan komt echter zoon Jantje naar beneden gestormd en zegt, stotterend van het harde rennen: "Papa, van Ba.., van Ba..., van Ba..., van Bakel, de buurman, ligt boven in bed met Mama!!!"
Waarop vader zegt: "O, liet je me toch even schrikken, ik dacht al dat van Basten niet mee zou spelen!" (joke-id:446)

VORIGE 

1  2  3  4  

VOLGENDE

Terug naar de index


28 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.237.2.4