English jokes

Moppen archief (boerderij)


6.

Een boer ziet 's nachts op het erf zijn knecht met een lamp. Hij zegt: "Waar ga jij naar toe?" Hij zegt: "Naar de meid." Hij zegt: "Daar hadden wij vroeger geen lamp voor nodig." Hij zegt: "Nee, dat kan je wel aan je wijf zien ook." (joke-id:433)


7.

Drie boeren staan tegen elkaar op te scheppen. De eerste boer zegt: "Ik heb koeien, die kunnen zichzelf melken. Als ik me verslaap en ik kom het land op, zijn ze al gemolken en zit de melk in de bussen." De tweede boer zegt: "Ik kan het nog sterker vertellen. Ik heb een paard, dat kan zelf ploegen. Als ik te laat het land op kom, is de hele akker al geploegd." Zegt de derde boer: "Dat is nog niks. Ik heb thuis een ezel, die doet de hele huishouding." (joke-id:434)


8.

Er rijdt een cowboy door de prairie. Op een gegeven moment ziet hij een man met zijn oor op de grond liggen. De man zegt: "Een postkoets met zes paarden: drie zwart, twee bruin en een wit." "Kun je dat allemaal horen?" vraagt de cowboy. "Nee," zegt de man: "die zijn net dwars over me heengereden." (joke-id:435)


9.

Een boer komt 's ochtends in het kippenhok. Ligt dat hok vol met gekleurde eieren. Wat gaan we nou beleven, denkt de boer, het is toch nog lang geen Pasen? Hij besluit die avond bij het kippenhok te gaan staan waken. Tegen zonsondergang ziet hij een gekleurd stipje aankomen in de verte. Het stipje komt naderbij. Het blijkt een papegaai te zijn, en die zingt: "Ik ben Daan, en ik ben een haan, ik ben Daan, en ik ben een haan..." De papegaai loopt die boer voorbij, gaat het kippenhok in en geeft alle kippen een beurt. De volgende dag leggen de kippen weer gekleurde eieren. Daar zal ik een stokje voor steken, denkt de boer. Hij spant een elektriciteitsdraad voor het kippenhok en zet er 220 volt op. Als de boer de volgende ochtend in het kippenhok gaat kijken, liggen er toch weer gekleurde eieren, en ze zijn nog groter dan de dagen ervoor ook. De boer besluit om 's avonds weer op wacht te gaan staan. En ja hoor, op een gegeven moment komt de papegaai weer aanlopen: "Ik ben Daan, en ik ben een haan, ik ben Daan, en ik ben een haan..." De papegaai loopt de boer voorbij. "...ik ben Daan, en ik ben een haan..." Dan loopt de papegaai tegen de elektriciteitsdraad op: "Whooeeeaaa, wat ben ik weer geil!" (joke-id:436)


10.

Een Amerikaanse piloot springt uit zijn brandende vliegtuig en komt boven op een Nederlandse boerderij terecht. De boerin loopt naar buiten: "Bert, we hebben geloof ik een piloot op het dak." De boer komt ook kijken. De piloot komt naar beneden en zegt: "I'm hungry." "Ik geloof dat 'ie honger heeft," zegt de boerin. Ze nemen de piloot mee naar binnen en geven hem te eten. Daarna zegt de piloot: "I'm sleepy." "Snap jij wat hij zegt?" vraagt de boer. De piloot maakt het slaap-gebaar en zegt: "I'm sleepy." "O, hij heeft slaap," zegt de boerin. "Da's wel een probleem," zegt de boer, "want we hebben maar een bed." "Weet je wat?" zegt de boerin: "We laten de piloot naast mij liggen en dan ga jij overdwars aan het voeteneind." Zo gezegd, zo gedaan. De piloot heeft wel slaap, maar kan het toch niet laten om aan de boerin te zitten. Hij pakt haar bij een borst en zegt: "What's that?" "Da's m'n rechter mem," zegt de boerin. "Nice rechter mem." Hij pakt haar andere borst: "What's that?" "Da's m'n linker mem," zegt de boerin. "Nice linker mem." De piloot laat zijn hand naar beneden zakken. "What's that?" "Da's m'n buik." "Nice buik." Zijn hand zakt nog verder naar beneden. "What's that?" Zegt de boer: "Da's mijn grote teen, en die blijft daar zitten tot morgen." (joke-id:586)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

VOLGENDE

Terug naar de index


12 April 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.249.17