English jokes

Moppen archief (werken)


46.

Er komt een vertegenwoordiger in rukwinden bij John Bernhard. Hij maakt zijn koffer open: weg handel! (joke-id:1487)


47.

In de Paulus Potterstraat woont op twee hoog een man die in de ziektewet zit, maar niet ziek is. De man zit op het dak in zijn duiventil. Zijn vrouw heeft een loodgieter besteld. Die loodgieter straat beneden aan de trap in de Paulus Potterstraat en roept: "He mevrouw, we komen voor dat schijthuis van u dat niet werkt." Waarop die vrouw tegen haar man op het dak roept: "Jan, vooruit, je nest in, de controleur van de ziektewet is er." (joke-id:1488)


48.

Op de kermis staat een krachtpatser die een citroen helemaal uitknijpt. Er wordt een beloning uitgeloofd voor degene die er nog een druppel uitkrijgt. Allerlei sterke mannen knijpen in de citroen zo hard als zij kunnen, maar er komt geen druppel meer uit. Dan komt er een miezerig mannetje naar voren. Hij knijpt een hele straal sap uit de citroen. Verbaasd vraagt de krachtpatser of het mannetje aan krachttraining doet. "Nee hoor," zegt het mannetje, "ik ben gewoon belastingontvanger." (joke-id:1489)


49.

Een jager loopt door het bos. Hij ziet een konijntje lopen en hij schiet: pang! En hij mist. "Godverdomme," roept de jager: "Mis!" Even later ziet hij een fazant lopen. Hij schiet: pang! Weer mis. "Godverdomme," roept de jager: "Al weer mis." Dan komt meneer pastoor langslopen. De pastoor zegt tegen de jager: "Dat mag u niet meer zeggen hoor, dat godverdomme. U misbruikt de naam van de Schepper. Pas maar op dat Hij Zich niet op u wreekt." "U heeft gelijk," zegt de jager; "ik ben katholiek: ik mag dat niet zeggen." De jager loopt verder. Plots ziet hij op vijf meter afstand een konijntje zitten. De jager schiet: pang! Mis. "Godverdomme," roept de jager, "alweer mis!" Meteen komt er een bliksemschicht naar beneden flitsen, en die slaat op een meter naast hem de grond in. Hoort de jager een stem uit de hemel: "Godverdomme, weer mis!" (joke-id:1490)


50.

Twee vrouwen gaan het postkantoor binnen omdat ze postzegels moeten kopen voor op kantoor. Ze staan in de rij, komen er ineens twee gemaskerde overvallers binnen met geweren in hun hand. "Dit is een overval," wordt er geroepen, "iedereen plat op zijn buik." De ene vrouw gaat op haar buik liggen en kijkt opzij. Ziet ze haar collegaatje op haar rug liggen. Zegt ze: "Meid, draai om: dit is een overval, geen personeelsfeestje." (joke-id:1491)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  

VOLGENDE

Terug naar de index


28 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.132.225