English jokes

Moppen archief (huwelijk)


46.

Een wandelend echtpaar zag een jongen en een meisje op een parkbank zitten, hartstochtelijk zoenend.
"Waarom doe jij dat niet?" vroeg de vrouw.
"Lieve schat, ik ken dat meisje niet eens!" antwoordde de man. (joke-id:1089)


47.

Er komt een man bij de hemelpoort. Petrus doet open en herkent meneer Jansen meteen. Petrus zegt: "U hebt zich in uw leven nogal slecht gedragen. U komt hier niet naar binnen. Maar ik wil u een tweede kans geven. In die kamer daar staan 600 doosjes. U krijgt de opdracht om die doosjes op aarde uit te gaan delen. Ze zijn bestemd voor alle mannen die zich in hun huwelijk braaf hebben gedragen, nooit zijn vreemd gegaan, nooit teveel hebben gedronken..." ... Weet jij wat er in het doosje zat? ... Ik hoor het al. Jij hebt ook geen doosje gehad. (joke-id:1090)


48.

Een man komt thuis en hoort de achter deur dichtslaan. Op de slaapkamer treft hij zijn vrouw naakt aan. Snel steekt hij een vinger tussen haar benen en roept triomfantelijk:'Aha, je kut is nat!' 'Nogal wiedes, zegt ze.'Ze huilt de hele dag om jou...' (joke-id:1091)


49.

Een soldaat schreef een brief aan z'n vrouw en maakte daar een tekening onder. Hij schreef: 'Sorry dat dit geen echte Picasso is, maar de hoertjes hier bij de kazerne vragen veel geld. 'Zij schreef terug: 'Betaal ze niet meer dan 25 piek.... ik krijg hier ook niet meer.' (joke-id:1092)


50.

Een man zit thuis; gaat de telefoon over. Vanuit de auto zegt zijn vriend over de autotelefoon: "Zeg kaerel, ik ben onderweg om te gaen jagen. Als je zin hebt om mee te gaen, dan kom ik even langsrijden om je op te halen." De man heeft wel zin om mee te gaan. Hij rent naar boven en pakt zijn spullen bij elkaar: jagerskostuum, geweer, patronen... Als hij de deur uitstapt, komt zijn vriend al aanrijden. Dan rijden ze samen naar de bossen. In het bos ziet de man plots een dik evenzwijn. Hij wil zijn geweer laden en zegt: "Shit, heb ik de tampons van mijn vrouw meegenomen!" "Geeft niks kaerel," zegt zijn vriend, "ik heb nog wel wat patronen voor je. Alsjeblieft." Na een dagje lekker jagen, komt de man weer thuis. Treft hij zijn vrouw in zwaar overspannen toestand aan op de bank. Zegt zijn vrouw: "Wat mij nou vandaag is overkomen! Ik heb boodschappen gedaan, ik sta bij de bushalte, ik moet niezen, schiet ik zo een tekkel dood!" (joke-id:1093)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  

VOLGENDE

Terug naar de index


20 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.236.55.22