English jokes

Moppen archief (dieren)


46.

Een aantal renpaarden in een stal staat tegen elkaar op te scheppen. "Van mijn laatste 15 wedstrijden heb ik er 8 gewonnen," zegt de één. Een ander paard valt hem in de rede: "Nou, ik heb er 19 van mijn laatste 27 gewonnen!" "Dat is mooi, maar ik 28 van de 36," zegt weer een ander en zwaait met ziin staart. Dan komt er plotseling een hazewindhond binnen. "lk wil niet opscheppen," zegt hij, "maar ik heb van mijn laatste 90 races er 88 gewonnen." Doodse stilte in de stal. "Nee maar,"zegt het paard dat als eerste van zijn verbazing is bekomen, "een hond die kan praten!" (joke-id:498)


47.

Ik ben dol op honden, en heb er zelf vier. De meeste rassen zijn mij dus wel bekend, maar onlangs zag ik een hondje dat ik niet thuis kon brengen. Ik vroeg de eigenaar wat voor "merk" zijn huisdier had.
"Mevrouw," sprak hij plechtig, "dit is een kruising tussen een reu en een teef!" (joke-id:499)


48.

Twee oenen kochten elk een paard waarmee ze 's zomers wat konden bijverdienen. Maar toen het winter werd, ontdekten ze dat het wel erg duur was om de dieren te voeren en daarom lieten ze de dieren los in een wei waarin meer dan genoeg te eten was. "Hoe weten we straks nog welk paard van jou is en welk van mij?" vroeg de ene oen aan de andere.
"We knippen gewoon de manen van mijn paard af en de staartharen van het jouwe."
In het voorjaar waren de manen en de staart weer aangegroeid. "Wat moeten we nu?" vroeg de een.
"Als jij nou eens het zwarte paard neemt, " zei de ander, "Dan neem ik het witte." (joke-id:500)


49.

"Zoals mijn sint-bernhard bestaat er geen tweede hond!" pocht iemand tegen zijn buurman.
"Wat is er dan voor bijzonders aan hem?"
"Hij brengt me elke dag de krant."
"Nou en?"
"Ik heb helemaal geen abonnement." (joke-id:501)


50.

Een opzichter loopt door zijn kikkerreservaat. Langs een slotkant ziet hij een kikker relaxed op zijn rug liggen. "Zo, vermaak je je nogal?" vraagt de opzichter. "Kwak," zegt de kikker, "ik heb het hier prima. Lekker in het zonnetje, zacht gras, fijn naast de waterkant, plonsje erin, plonsje eruit... prima." De opzichter loopt weer verder. Daar ligt weer een kikker op zijn rug. "En, vermaak je je nogal?" vraagt de opzichter. "Kwak," zegt de kikker, "ik heb het hier prima. Lekker in het zonnetje, zacht gras, heerlijk naast de waterkant, plonsje erin, plonsje eruit... prima." Dit gaat zo een tijdje door. Op een gegeven moment komt de opzichter bij kikker die er compleet uitgedroogd bijligt. "He, hoe kan dat nou?" zegt de opzichter: "Ik zie hier allemaal kikkers die het uitstekend naar hun zin hebben. Lekker zonnetje, gras, waterkantje, plonsje erin, plonsje eruit..." "Ja," zegt de kikker, "maar ik ben Plonsje." (joke-id:502)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  

VOLGENDE

Terug naar de index


23 May 2022, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.235.24.113