English jokes

Moppen archief (eten)


41.

Een boer had de loterij gewonnen en ging naar een duur restaurant om het te vieren. Terwijl hij het uitgebreide menu bestudeerde, vroeg hij de kelner: "Wat is kaviaar?"
"Visseëitjes, meneer," klonk het antwoord.
"O, mooi," zei de boer. "Geeft u me daar dan maar twee van, hardgekookt." (joke-id:963)


42.

Een kennis van me was met z'n zoontje in het ziekenhuis op bezoek geweest bij zijn moeder en zijn pasgeboren zusje. Daarna mocht hij in het ziekenhuisrestaurant een hapje eten. Hij was verrukt toen het een Mc Donald's bleek te zijn en jubelde: "Pap, ik wist niet dat ze bij Mc Donald's ook een ziekenhuis hadden." (joke-id:964)


43.

's Ochtends vroeg komt er een vrouw bij de bakker. De winkel is al open, maar er is nog geen winkelpersoneel te bekennen. De vrouw loopt naar achteren de bakkerij in: ziet ze de bakker met ontbloot bovenlijf gevulde koeken staan maken. De bakker heeft een vette bierbuik met zo'n uitpuilende navel. Elke keer als hij een gevulde koek af heeft, slaat hij ermee tegen die buik. "Wat doet u nu?" vraagt de vrouw. "O," zegt de bakker, "ik maak met mijn navel een afdruk in de gevulde koek. Daar komt straks de amandel in." "Maar bakker," zegt de vrouw, "dat is toch erg onhygienisch?" "Onhygienisch?" zegt de bakker: "Dan heb je zeker nog nooit gezien hoe ik kerstkransjes maak?!" (joke-id:965)


44.

Twee vrouwen staan in de tuin winterpenen uit de grond te trekken. Zegt de ene: "Ze lijken wel op die van Gerrit." Zegt de andere: "Is die zo groot dan?" Zegt de ene weer: "Nee, zo vies!!" (joke-id:966)


45.

Zegt de ene kannibaal tegen de ander: "Eet jij nog wel eens mensen?" Hij zegt: "Nee, ik heb er een zien maken, voor mij hoeft 't niet meer." (joke-id:968)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  

VOLGENDE

Terug naar de index


20 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.236.55.22