English jokes

Moppen archief (bar)


41.

Een japanse toerist stapt in Texas een bar binnen. nadat hij een foto van de serveerster heeft gemaakt, bestelt hij een lekker biertje. Even later staat er een glas bier van anderhalve meter hoog voor zijn neus. Van de schrik bestelt hij een broodje. Als de serveerster hem even later een broodje van twee meter komt brengen, valt de Japanse toerist van zijn stoel van verbazing. Waarop de serveerster uitlegt dat alles in Texas veel groter is dan elders... Vanwege het bier moet de Japanner even naar het toilet. Nog wat confuus van alles neemt hij de verkeerde deur en stapt pardoes in het zwembad van het aanpalende hotel. In paniek gilt de Japanner: `NIET DOOLTLEKKEN, NIET DOOLTLEK- KEN..!!!! (joke-id:83)


42.

Na een langdurig kroeg bezoek lopen twee vrienden naar huis. Plotseling zegt de ''n: 'Wat is dat?' en raapt iets van de straat. De ander ruikt eraan en zegt: 'Dat lijkt wel een uitwerpsel van een paard!' 'weetje 't zeker?', vraagt de eerste, en proeft voor de zekerheid. 'Ja, het is van een paard. Wat een geluk dat we er niet in getrapt hebben!. (joke-id:84)


43.

Jan en Ben zitten op een terras. Jan is 94, Ben is 92. Een leuk jong meisje komt voorbij, gekleed in een minirokje. De mannen kijken haar aandachtig na. Ineens zegt Ben: 'Ik zou er wat voor over hebben om weer 70 te zijn!' (joke-id:85)


44.

In een cafe vraagt een man een glas water. 'Water?, zegt de barkeeper, 'man neem een lekker pilsje!' 'Nee, geef mij maar een glas water. Als jij zou hebben wat ik heb, zou jij het zelfde vragen.' 'Wat heb je dan?' 'Geen geld', is het antwoord. (joke-id:86)


45.

Een man komt een bar binnen en vraagt om een glas jenever. Terwijl hij drinkt, vraagt hij: 'Bent u een Chinees?' 'Nee hoor, ik ben geen Chinees.' Even later vraagt hij nog een borrel en weer vraagt hij: 'Bent u een Chinees?' Dat gaat zo een poosje door en na zijn zoveelste borrel zegt de man weer: 'Bbent u een sj.. sj..nees?' 'Nee', roept de barkeeper, 'en hou nou es op.' Nadat de klant na een borrel weer vraagt: 'Bbent u een sji..sji...nees?', roept de barkeeper ten einde raad: 'Ja, ik ben een Chinees.' 'Ohh...... ddaat zzzzouu jjje nniet sssegge!' (joke-id:87)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  

VOLGENDE

Terug naar de index


19 July 2019, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 54.198.246.164