English jokes

Moppen archief (werken)


36.

Een vriend van mij belt me op en zegt: "Pppppeter, ik heb een bbbbbaan." Ik zeg: "Jongen, wat fantastisch. Waar heb je werk gevonden?" Zegt hij: "Bbbbbij de ppppp PTT." Ik zeg: "Da's mooi. En op welke afdeling werk je dan?" Zegt hij: "Bbbbbij de tttttelefooncentrale." Ik zeg: "Bij de telefooncentrale. Jij? Met jouw spraakgebrek? Hoe kan dat nou?" Zegt hij: "Nnnnee, dat kan heel goed. Wwwwwant als er lijnen bezet zijn, dddddan kom ik in actie." Ik zeg: "Wat doe je dan?" Zegt hij: "Dddddan zeg ik: tuut, tuut, tuut, tuut..." (joke-id:1477)


37.

Meneer Jansen doet 's ochtends zijn gordijnen open en ziet tot zijn schrik een enorme gorilla in de boom van zijn tuin zitten. Meteen belt hij de gorilla-opruimingsdienst: "Ja, met Jansen hier; ik heb een gorilla in mijn boom, komt u 'm opruimen?" Even later stopt er een auto: er komt een man met een geweer en een tekkel uit. De man loopt naar meneer Jansen toe. Jansen vraagt: "U gaat die gorilla toch niet doodschieten?" "Nee," zegt de man, "dat geweer moet u zolang vasthouden. Ik klim in de boom, gooi de gorilla uit de boom, dan bijt die tekkel zich vast in de kloten van die gorilla en trekt hem zo de auto in." "O," zegt Jansen, "maar als die gorilla nou eens zo sterk is, dat-ie u uit de boom gooit?" Zegt de man: "Dan schiet jij meteen die tekkel dood!" (joke-id:1478)


38.

Er was eens een mevrouw en die had twee hondjes. En die noemde ze allebei Tietje. Toen stapte ze in de bus en zegt ze tegen die chauffeur: "Chauffeur, mogen m'n Tietjes ook in de bus?" Waarop die chauffeur zegt: "Natuurlijk mag dat; ik laat m'n lul toch ook niet thuis?" (joke-id:1479)


39.

Een soldaat komt op vrijdagmorgen bij de sergeant en vraagt verlof. "Ik ga vader worden," zegt de soldaat. Hij krijgt verlof. Na het weekend, op maandagmorgen vraagt de sergeant aan de soldaat: "En, hoe heet de kleine?" Zegt de soldaat: "Over negen maanden bent u de eerste die het weet." (joke-id:1480)


40.

Er komt een man de bank binnen. Hij loopt naar de kassier en zegt: "Geef mij eens duizend gulden, klootzak!" De kassier zegt: "Wat!?" "Je bent toch niet doof?" zegt de man, "ik zeg: geef mij eens duizend gulden, klootzak." De kassier loopt naar de bankdirecteur, en zegt: "Wat ik nou beleef: komt er een vent aan het loket, en die zegt geef mij eens duizend gulden, klootzak." "Ik zal wel eens even komen kijken," zegt de directeur, en hij loopt met de kassier mee terug naar de balie. "Wat is er aan de hand?" vraagt de directeur aan de klant. De man zegt: "Gewoon, ik zeg tegen die kassier: geef mij eens duizend gulden, klootzak." "Wie bent u?" vraagt de directeur. "Ik ben meneer Cohen," zegt de man. "Heeft u een rekening hier?", vraagt de directeur. "Ja," zegt de man. De directeur zegt tegen de kassier: "Kijk eens wat er op de rekening staat van die man." De kassier kijkt en zegt: "Acht miljoen gulden." Zegt de directeur: "Geef die man dan eens duizend gulden, klootzak." (joke-id:1481)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  

VOLGENDE

Terug naar de index


28 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.132.225