English jokes

Moppen archief (huwelijk)


36.

Kleine Jan bad altijd voor het slapen gaan een gebedje. Op een avond hoorde zijn moeder hem zeggen: 'Onze lieve Heer, zorg goed voor opa, want morgen is-ie dood.' En inderdaad bleek de volgende dag dat opa was overleden. Een tijdje later bad hij: 'Lief Heertje, zorg voor mijn lieve oma, want ze gaat dood.' En ook oma stierf de volgende dag. Een jaar later hoorde zijn vader hem bidden: 'Zorg goed voor mijn vader, want morgen is-ie dood.' De schrik sloeg hem om 't hart en wat was hij blij dat hij de volgende morgen zijn ogen opsloeg en aan het werk kon gaan. Toen hij 's avonds thuiskwam, zei zijn vrouw: 'Heb je 't al gehoord? Kees, onze tuinman, is plotseling gestorven!' (joke-id:1079)


37.

Een man bezoekt een zieke en in de kamer ziet hij nog een kennis liggen. 'He joh, wat is er met jou aan de hand, ik zag je gisteravond toch met zo'n leuk donker wijffie in de stad?' 'Ja..... mijn vrouw ook.' (joke-id:1080)


38.

Zij zegt, na een pittige ruzie: 'En dan te bedenken dat mijn moeder me altijd gewaarschuwd heeft dat ik niet met je moest trouwen!' 'Ach jee', zegt hij nadenkend, '...wat heb ik je moeder altijd verkeerd beoordeeld!' (joke-id:1081)


39.

Gisteren reed ik op weg naar huis, zit er een kikker op de weg. ik denk bij mezelf zal ik er overheen rijden of omheen. Ik besloot er omheen te rijden, toen ik er voorbij was veranderde deze kikker in een goede fee. Ze zei dat ik een wens mocht doen vanwege mijn nobele optreden. ik zei tegen haar dat ik niets te wensen had omdat ik alles al heb.

Maar zei ik, het lijkt mij waanzinnig om champange te kunnen pissen. Zij knipte in haar vingers en zei dat mijn wens was uitgekomen. Ik geloofde er geen snars van en besloot op mijn hand te pissen en te proeven. En niet te geloven ik piste champagne.

Toen ik thuis kwam heb ik mijn vrouw het hele verhaal verteld. enthousiast kwam ze de kamer in met 2 champange glazen.

ik zei Ho Ho schat 1 glas is genoeg, jij mag uit de fles drinken. (joke-id:1082)


40.

Jan en Marie komen overeen dat het nu maar 's Marie's beurt is om de kost binnen te brengen omdat Jan is afgekeurd.

Om een lang verhaal kort te maken, ze gaat tippelen.

Ze is de hele avond weg en komt laat bijna kreupel binnen en legt kreunend 610,- op tafel.

"Wat ?", reageert Jan, "Heb je d'r ook een van een joet gehad ?"

"Een ?" zegt Marie, "'k Geloof dat het er 61 zijn geweest !!" (joke-id:1083)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  

VOLGENDE

Terug naar de index


28 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.132.225