English jokes

Moppen archief (bar)


36.

Er zit een oude man aan de bar, en aan de andere kant zit een jongen met een hanekam. De man zit gebiologeerd naar die jongen met die hanekam te kijken. Op een gegeven ogenblik is die jongen het zat, en zegt: "He, ouwe, wat zit je nou te kijken? Heb jij vroeger soms nooit iets geks gedaan?" Zegt die oude man: "Nou je 't zegt! Ik heb vroeger wel eens een papegaai geneukt. Ik dacht effe dat je m'n zoon was!" (joke-id:78)


37.

Een man raakt in een cafe aan de praat met een vrouw zonder benen, die in een rolstoel zit. Aan het eind van de avond stelt de man aan de vrouw voor dat hij haar even naar huis brengt. De vrouw vindt het goed. Bij het kerkhof aangekomen, trekt de man de vrouw uit haar rolstoel. Hij hangt haar aan een haak aan de muur en geeft haar een beurt. Als hij is klaargekomen, haalt hij de vrouw weer van de haak en zet haar in de rolstoel. "U is een heer," zegt de vrouw. "Hoezo?" vraagt de man verbaasd. "Nou," zegt de vrouw: "De meeste kerels laten me hangen." (joke-id:79)


38.

Er komt een man een bar binnen. Hij gaat zitten en zegt tegen de barman: "Geef mij een whisky, neem zelf een whisky, en geef die mensen ook een whisky." Even later bestelt hij weer: "Geef mij een whisky, neem zelf een whisky, en geef die mensen ook een whisky." De barman doet het, maar zegt: "Ik wil niet onbeleefd zijn, maar ik ken u niet. Vindt u het erg om tussendoor even af te rekenen, want al die whisky's, dat loopt wel in de papieren." "Dat komt slecht uit," zegt de man, "want ik heb helemaal geen geld bij me." "Dat dacht ik al," zegt de barman, "kom jij maar eens eventjes mee naar buiten." Buiten slaat de barman de man twee blauwe ogen. Dan komt de man weer binnen en bestelt: "Geef mij een whisky en geef die mensen ook een whisky. Maar jij krijgt niet meer, want jij wordt agressief." (joke-id:80)


39.

Er komt een man een cafe binnen, legt zijn autosleutels op de bar en bestelt een pilsje. Na vijftien pilsjes zegt de barman: "Meneer, dit is onverantwoord. U bent met de auto. U krijgt niets meer te drinken." De man protesteert: "Ik drink altijd een stuk of dertig biertjes, en dan rij ik gewoon nog naar huis." De barman zegt: "Als jij in staat bent om je buiten nog twintig keer op te drukken, dan krijg je van mij nog een pilsje." "Geen probleem," zegt de man, loopt naar buiten en begint zich op te drukken. Een dronken vent loopt langs en gaat het cafe binnen. Hij zegt tegen de barman: "Die vent buiten is dronken, zeg. Die ligt in zijn eentje te wippen, en zijn vrouw is allang pleite." (joke-id:81)


40.

Een man zit in een cafe. Hij zegt tegen de barkeeper: -Ik heb een nieuw cijferslot, en de code is 3333 ! -Sukkel, zegt de man achter de bar. -Nu weet iedereen je code, en ken iedereen je fiets stelen. -Natuurlijk niet antwoordt de man. -Ik heb wel de cij- fers verteld, maar niet in de goede volgorde! (joke-id:82)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  

VOLGENDE

Terug naar de index


6 June 2020, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.231.220.225