English jokes

Moppen archief (samenmoos)


36.

Moos komt bij een antiquair. Vraagt 'ie: "Hebbie nog wat nieuws?" (joke-id:1019)


37.

Sam komt Moos tegen in Utrecht. Moos zit op een paard en daarachter loopt nog een paard. "Waar ga je naar toe, Moos?" Vraagt Sam. "- Naar Zwolle, en nu eens een keer niet met de trein", zegt Moos. "Maar waarom heb je dan twee paarden bij je?", zegt Sam. Moos:"Ik kan wel merken dat jij weinig reist. Voor Zwolle moet je toch overstappen in Amersfoort!" (joke-id:1020)


38.

Sam en Moos lopen door de straat zien ze op een balkon een mooie bloembak staan met hele mooie bloemen erin. Zegt Moos: Die wil ik hebben. Ga jij even een ladder halen. Zo gezegd zo gedaan. Sam en Moos helen die bloembakken naar beneden. Komt oom agent eraan. Die vraagt: Wat doen jullie ???? Zeggen sam en Moos in koor: Daar boven woont een hele mooie dame en die is morgen jarig nou dachten wij als we haar nu eens verassen met die bloembakken... Zegt oom agent.. DAAR KOMT NIKS VAN IN NAAR BENEDEN HALEN DIE HANDEL ! (joke-id:1021)


39.

Zegt Cohen een beetje leedvermakerig tegen Theeboom: "Wat hoor ik nou, ben je op de markt in mekaar geslage door een paar Neos?"
Antwoord Theeboom: "Op de markt...op de markt... drie kramen en een visboer, noem jij dat een markt?" (joke-id:1022)


40.

Moos en Saar, beiden negentien jaar, wandelen in het bos. Het is heerlijk zomerweer, de dennenaalden op de grond liggen er uitnodigend bij voor hen die verliefd zijn.....
Moos kijkt Saar verliefd aan en zegt: "Saar, zullen we?"
Met van woede fonkelende ogen kijkt Saar naar haar verloofde en zegt:
"Schaam je je niet, ten eerste zijn we nog niet getrouwd, ten tweede heb ik het nog nooit gedaan, en ten derde krijg ik er altijd hoofdpijn van." (joke-id:1023)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  

VOLGENDE

Terug naar de index


4 July 2022, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 44.201.94.72