English jokes

Moppen archief (vakantie)


31.

Een toerist komt in een spaans dorpje en besluit te gaan dineren. Om wat van de Spaanse keuken te weten te komen neemt hij de specialiteit van het huis: "cojones".
Omdat hij wil weten wat "cojones" zijn, vraagt hij de ober om uitleg. "Cojones, senor, dat zijn de ballen van de stier die vandaag in de ring is gedood" vertelt de ober.
De man kokhalst even, maar besluit toch door te zetten.
De "cojones" blijken hem zo goed te smaken dat hij zelfs zijn bord erbij aflikt en de ober de complimenten voor de kok laat overbrengen.
De volgende dag komt de toerist terug in het restaurant en bestelt opnieuw "cojones". Na te hebben gesmikkeld en gesmuld roept hij de ober om hem weer te complimenteren: "Die cojones smaken geweldig, heeft u mij gisteren nu een extra grote portie gegeven of was het vandaag een kleinere stier?" "Ah nee , senor, de stier verliest niet altijd!" (joke-id:897)


32.

Een Amerikaan laat zich in Parijs door een taxichauffeur rondleiden. Bij de Notre Dame aangekomen vraagt de Amerikaan: Wat is dat? Dat is de Notre Dame, zegt de chauffeur. Wat een prul, reageert de Amerikaan, zoiets bouwen we bij ons in twee weken tijd.
Even later komen ze bij de Tour Montparnasse. En wat is dit voor een gebouw, vraagt de Amerikaan. Dit is de Tour Montparnasse is het antwoord.
Niks aan vindt de Amerikaan, dat zetten wij in een week neer.
Even later bij de Eifeltoren vraagt de Amerikaan: Wat mag dit dan wel zijn?
Geen idee antwoordt de chauffeur, gisteren stond er nog niks. (joke-id:898)


33.

Twee jonge meubelmakers uit Drente gaan op stap in Parijs en belanden in een kroeg op Montmartre. Omdat ze geen woord Frans spreken tekenen ze op een stuk papier een bierglas en steken daarbij twee vingers op. Ze worden op hun wenken bediend.
De wufte dame achter de bar vermoedt dat zij nog wel iets meer in de zin hebben. Zijn tekent een bed op het papier en laat dit met een verleidelijke blik aan het tweetal zien. Waarop de ene zijn maat aanstoot en fluistert:
'Verrek, die meid is helderziend! Hoe kan zij anders weten dat meubelmakers zijn?' (joke-id:899)


34.

Een Europeaan komt als wildvreemde op zijn vakantie een indianenstam tegen. Nieuwsgierig als de reiziger is vraagt hij aan een van hen: "Waarom dragen jullie allemaal zo'n lange lap voor de benen?" "Dat doen we", zegt deze, "om onze lange lullen te verbergen". Nog steeds nieuwsgierig vraagt hij de indiaan of hij 'hem' mag zien. De indiaan laat hem zien en de europeaan schrikt ervan. "Als je dit lang vindt", zegt de indiaan, "dan moet je maar eens naar het opperhoofd gaan!" Even later ziet de Europeaan het opperhoofd op een paard hevig zijn lul in de rondte zwaaien. "DAT HEB IK NOG NOOIT GEZIEN!!!"zegt de Europeaan. "Wat", zegt het opperhoofd, "nog nooit iemand een koe zien vangen?????" (joke-id:2204)


35.

Er zit een man aan bar in een cafe en zegt: ik ben drie keer op vakantie naar spanje geweest en alle drie de keren bleek mijn vrouw later zwanger te zijn" De barkeeper zegt:"Dan ga je de volgende keer toch naar een ander land?" De man schudt zijn hoofd. Nou nee "Zegt hij. "Ik denk dat ik haar voortaan meeneem." (joke-id:2246)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  

Terug naar de index


23 May 2022, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.235.24.113