English jokes

Moppen archief (samenmoos)


31.

Moos en Saar zitten samen in de Bijenkorf koffie te drinken. Naast Moos zit een boom van een kerel. Op een gegeven moment staat die kerel op. Hij pakt Moos beet en gooit hem met een grote zwaai op de grond. "Wat was dat?" vraagt Moos. "Dat was judo," zegt de kerel, "da's Japans." "Wil je dat niet meer doen?" vraagt Moos. Moos gaat weer zitten. Even later staat die grote kerel weer op en neemt Moos in een ijzeren houdgreep. "Wat is dat nou weer?" vraagt Moos. "Dat is ju jitsu," zegt de kerel, "da's Japans." "Wil je daar mee ophouden?" zegt Moos. En Moos gaat weer naast Saar zitten. Even later krijgt Moos een stevige dreun op zijn oog van die kerel. "Wat moet dat nou weer voorstellen?" roept Moos. "Dat is karate," zegt de kerel, "da's Japans." "Ophouden nou," roept Moos. Vijf minuten later vliegt die kerel door de zaak. Dwars over tafeltjes en door wanden heen. Overal krijgt hij klappen. Versuft ligt die kerel zwaargewond op de grond en vraagt: "Wat was dat?" Zegt Moos: "Dat was een krik uit een Toyota. Da's ook Japans!" (joke-id:1014)


32.

Saar en Moos wonen al 25 jaar samen. "Zouden we nou toch niet eens gaan trouwen?" vraagt Saar. "Ach meid," zegt Moos, "wie wil ons nou nog hebben?" (joke-id:1015)


33.

Sam en Moos hebben een weddenschap: wie het langst zijn schijt kan ophouden. Al drie weken lang heeft Moos niet gescheten. Als Moos bij Sam op bezoek wil, ziet hij Sam met zijn kont uit het dakraam hangen met een lange drol in de dakgoot. "He," roept Moos, "dat heb ik gezien! Ik heb gewonnen!" "Helemaal niet," roept Sam terug; "ik ben 'm alleen maar aan het luchten, ik haal 'm zo weer binnen." (joke-id:1016)


34.

Sam komt de straat van Moos binnen lopen, ziet hij brandweerwagens staan. Het lijkt wel of het huis van Moos in de fik staat. Sam loopt er naar toe, en ja hoor, het huis van Moos staat in lichterlaaie. Dan ziet hij Moos naar buiten rennen, stoppen, en weer naar binnen rennen. Na een halve minuut komt Moos weer naar buiten. "Wat ging je nou nog doen?" vraagt Sam. Zegt Moos: "Was ik bijna vergeten de deur van mijn schoonmoeder op slot te draaien." (joke-id:1017)


35.

Bram Cohen gaat op vakantie naar Amerika. Als hij op het vliegveld van New York aankomt bij de douane wordt hij hartelijk verwelkomd: "Welcome home, mr. Sinatra." Bram probeert uit te leggen dat het een misverstand is, maar het helpt niets. Als hij een taxi wenkt, springt de taxichauffeur uit de auto om zijn koffers aan te pakken: "Hello, mr. Sinatra." Weer heeft het geen zin om het uit te leggen. Bij het hotel aangekomen, begint de receptionist: "Hartelijk welkom, mr. Sinatra, fijn dat u weer bij ons komt logeren. Uw gebruikelijke suite is al gereed, alles is op orde..." En in de lift begint de liftboy meteen: "Hey Franky, back in town eh?" Het begint Bram zo onderhand de keel uit te hangen, en hij legt weer uit dat hij Bram Cohen uit Amsterdam is. Hij gaat zijn hotelkamer binnen, en ziet in de slaapkamer een, twee, drie, vier bloedmooie meiden op het bed liggen. En ze roepen: "Hi Franky boy!" Bram stapt naar binnen, zingt: "Strangers in the night..." (joke-id:1018)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  

VOLGENDE

Terug naar de index


23 May 2022, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.235.24.113