English jokes

Moppen archief (politie)


31.

In een treincoupe zitten de volgende personen: een hoertje, een nonnetje, een nederlander en een duitser. Toen reed de trein door een tunnel en het werd pikdonker in de coupe. Na een half minuutje kwam ie weer onder de tunnel vandaan en toen zat de duitser met zijn handen in zijn gezicht. Hij had kennelijk een vreselijke klap in zijn gezicht gekregen, want het bloed sijpelde tussen zijn vingers door. Het nonnetje zag de situatie en dacht bij zichzelf: Ik denk dat ie zonet in het donker die dame van lichte zeden heeft willen pakken. En die duitser zal wel niet hebben willen betalen, dus zij zal hem wel in het gezicht geslagen hebben.
Het hoertje zag de duitser zo zitten en dacht het volgende: Ik denk dat die duitser zonet dat nonnetje heeft willen pakken in het donker. Maar nonnetjes moeten hier nooit iets van weten, dus ze zal hem wel in het gezicht geslagen hebben.
De duitser dacht bij zichzelf: Ik denk dat die nederlander net in de tunnel een van die twee dames heeft willen pakken. Maar die zal er niet van gediend zijn geweest. Dus zal ze wel geslagen hebben. Die nederlander heeft natuurlijk gebukt en daarom heb ik die klap in mijn gezicht gekregen.
Wat dacht tenslotte de nederlander?
Bij de volgende tunnel sla ik hem weer tegen zijn smoe...(gezicht) aan....... (joke-id:917)


32.

Wordt ik gisteren aangehouden door de politie. Zegt de agent tegen mij: "Dag meneer, we hebben een alcohol controle wilt u even meewerken?"
"Welja zeg ik, doe me maar een jas en een pet en vertel me maar wat ik doen moet." (joke-id:1706)


33.

Een man gaat elke ochtend hardlopen in het bos. Op een geven dag komt er ineens een konijn uit de bosjes en gaat met de man meerennen.
"Hasj kopen" zegt het konijn tegen de man. "Nee joh rot op" zegt de man. "Ik gebruik geen hasj en ik heb geen geld bij me". Het konijn verdwijnt weer even snel als dat hij kwam.
De volgende dag rent de man weer in het bos en plotseling loopt weer dat konijn naast hem. "Hasj kopen?". "Nee joh sodemieter op" zegt de man.Het konijn verdwijnt weer.
Daarna herhaalt deze gebeurtenis zich elke dag en de man wordt er doodziek van. Hij besluit om geld mee te nemen en hasj te kopen, zodat hij van dat konijn afkomt.
De volgende dag rent hij weer door het bos. Ineens rent het konijn weer naast hem. "Hasj kopen?". "Ja, kom maar op" zegt de man.
"Politie" zegt het konijn. (joke-id:1780)


34.

komt een man bij de bakker en vraagt hebben jullie ook heroine cake? nee zecht de bakker! volgende ochtend hebben jullie ook heroine cake? nee zecht de bakker ik ga morgen maken voor je ! volgende morgen hebben jullie ook heroine cake Ja zegt de bakker !

POLITIE !U STAAT ONDER ARREST (joke-id:2241)


35.

De politie houdt een dom blondje aan en vraagt: "Mag ik uw papieren en rijbewijs even zien..." "Jawel hoor, alsjeblieft." De politie kijkt even om zich heen, doet zijn gulp open en haalt zijn leuter er uit en legt het op de raam. Het domme blodnje: "Oh nee he, niet weer alcoholcontrole..." (joke-id:2273)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  

Terug naar de index


20 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.236.55.22