English jokes

Moppen archief (eten)


31.

Een Engelsman, een Fransman en een Rus staan in het Louvre voor een schilderij waarop Eva de appel aan Adam geeft. De Engelsman zegt:'Dat zijn ongetwijfeld Engelsen, want ze heeft maar een appel en geeft die aan hem, echt een edelmoedige Engelse.' De Fransman:'Nee, dat moeten Fransen zijn, want zij gaan naakt eten!' 'Nee',zegt de Rus,'dat zijn Russen, Ze zijn naakt, ze hebben niets te eten en ze geloven in het paradijs!' (joke-id:953)


32.

Een school sardientjes zwemt in de oceaan. Een onderzee?r komt voorbij. 'He...', zegt een sardientje, 'wat is dat nou voor een ding?' 'O, niets bijzonders, dat is een blik mensen.' (joke-id:954)


33.

Verhaal van een missionaris: Ik doopte eens een indiaan en zei: 'Nu heet je voortaan Fransico en niet meer Lichte Maan'. Ik vertelde nog meer dingen en ook dat hij op vrijdag geen vlees, maar vis moest eten. Weken later bezocht ik de man en deze zat net aan de maaltijd, het gebraden konijn was zojuist aan stukken gesneden. 'Fransico, het is vrijdag vandaag, dan moet je vis eten...' 'Pater, ik giet water op het konijn en ik zeg: nu heet je voortaan vis en niet meer konijn!' (joke-id:955)


34.

Een man wilde wat eten en ging naar een restaurant dat 'Joris en de Draak ' heette. De deur was nog op slot, maar volgens het bordje op de deur zou het restaurant open moeten zijn. Hij tikte tegen de ruit en een vrouw deed open. 'Kan ik hier iets eten?' 'Nee', riep de vrouw en smeet de deur dicht. Weer klopte de man aan en toen de vrouw weer opendeed, vroeg hij: 'Kan ik nu Joris even spreken?' (joke-id:956)


35.

Theo eet tussen de middag vlug een hapje in een cafe-restaurant, de zogenaamde 'daghap'. Vrij snel krijgt hij een bord voor zijn neus met biefstuk, aardappelpuree en doperwten. Het lijkt heel lekker, maar al gauw blijkt er van alles aan te mankeren. Hij zegt tegen de bediende: 'Mijn biefstuk is als leer, de puree plakt aan mijn gehemelte - dat lijkt wel stijfsel en die doperwten zijn zo hard als knikkers.... roep de kok!' 'Ach meneer, die kan ik wel roepen maar die eet het ook niet op!' (joke-id:957)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  

VOLGENDE

Terug naar de index


20 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.236.55.22