English jokes

Moppen archief (dieren)


31.

Miep tegen Loes: "Je man heeft me onlangs verteld, dat hij een hondenleven heeft bij jou." "Klopt" zegt Loes," Hij komt thuis met vuile poten, gaat lekker lui op de bank liggen, bromt en loert of het eten er al aan komt." (joke-id:483)


32.

Het is winter en bitter koud. Een vogeltje is er zo erbarmelijk aan toe, dat hij geen fluittoontje meer kan voortbrengen. Een eend, die het vogeltje ziet bibberen, krijgt- zo'n medelijden, dat hij tegen zichzelf zegt: - Ik moet iets doen voor dat arme dier. Hij pakt het vogeltje op en zet het midden in een koeienvlaai. Het ruikt niet erg lekker, maar het vogeltje wordt weer warm en begint te zingen. Even later komt er een vos voorbij, die het vogeltje hoort fluiten. Hij bedenkt zich geen moment en vreet het dier met huid en veren op. Wat is de moraal van dit verhaal? 1) Als iemand ervoor zorgt dat je in de stront komt te zitten, is dat niet altijd omdat hij slechte bedoelingen heeft. 2) Als iemand je uit de stront haalt, wil dat niet altijd zeggen dat hij goede bedoelingen heeft. 3) Als je in de stront- zit, kun je beter je bek houden. (joke-id:484)


33.

In het klooster wordt de biecht afgenomen. - Broeder, heb je gezondigd? - Ja vader, maar ik durf het bijna niet te vertellen. - Zeg het maar. - Ik heb de geit te pakken genomen. - Wat - afschuwelijk! Driehonderd weesgegroetjes! De volgende: - Ik heb gezondigd, vader. Ik heb iets uitgehaald met de geit. - Wat bezielt jullie toch?! Driehonderd weesgegroetjes! De biecht wordt voortgezet en een na de ander bekent iets te hebben gehad met de geit. Eindelijk is de laatste broeder aan de beurt. - Ik vermoed dat jij ook iets smerigs met de geit hebt uitgehaald? - Nee, vader. - Ik ben blij dat er nog uitzonderingen zijn. Hoe heet je, mijn zoon? - Ik heet Fernandus, vader, maar ze noemen me meestal de Geit. (joke-id:485)


34.

Een man krijgt van de dokter voorgeschreven om dagelijks drie glazen honing te drinken om zijn impotentie te verhelpen. Na een - paar weken komt de man weer binnen. "Luister, dokter," zegt de opgewonden pati?nt. "Zoemen en brommen doet hij wel, maar steken is er nog steeds niet bij." (joke-id:486)


35.

'Mijn man gaat als kangoeroe naar het gekostumeerd bal'. 'Hoezo als kangoeroe?' 'Wel hij maakt zo graag gekke sprongen met een lege zak'. (joke-id:487)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  

VOLGENDE

Terug naar de index


4 July 2022, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 44.201.94.72