English jokes

Moppen archief (bar)


31.

Een aantal vrienden zit in een cafe. Ze vragen zich af hoe het met hun vriend Piet is. Piet is op trektocht geweest door de jungle. Een van de vrienden heeft gehoord dat hij weer terug is, maar dat hij in het ziekenhuis ligt. Een van de vrienden besluit Piet te gaan opzoeken. In het ziekenhuis ziet hij Piet in een bed liggen: ogenschijnlijk ongeschonden, maar wel volkomen gedeprimeerd. "Piet," vraagt de vriend, "wat is er met jou aan de hand?" "Tja," zegt Piet, "je weet dat ik een trektocht door de jungle heb gemaakt. Ik loop daar door het oerwoud. Opeens verschijnt daar een gorilla. Hij trekt me mee de jungle in, scheurt de kleren van mijn lijf, en zes keer achter elkaar word ik door hem op beestachtige wijze misbruikt en genomen..." "Maar je bent toch niet gewond," zegt zijn vriend: "Heb je misschien interne verwondingen?" "Nee, dat niet," zegt Piet. "Waarom ben je dan zo gedeprimeerd?" vraagt zijn vriend. "Nou," zegt Piet, "dat was nou een maand geleden. Maar hij schrijft niet, hij belt niet en hij komt niet langs." (joke-id:57)


32.

Een zeeman mag na drie weken varen van boord en hij besluit het hele weekend stevig de beest uit te hangen. Zonder te slapen gaat hij cafe in en cafe uit. Op zondagavond wil hij eigenlijk ook nog wel een nummertje maken, maar hij heeft niet veel geld meer. Hij belt aan bij een hoertje en zegt: "Ik zou graag een nummertje maken, maar ik heb niet veel geld meer." "Hoeveel heb je nog?" vraagt het meisje. "Even kijken: vijftien gulden." "Daar kan je echt geen wip meer voor maken," zegt het meisje. "Ik heb niet goed opgelet wat ik allemaal heb uitgegeven. Ik mag het weekend van boord, maar nu heb ik in de kroegen teveel geld uitgegeven. Is er nou niets dat je voor vijftien gulden kunt doen?" "Nou," zegt het meisje, "ik kan je de pinguin-shuffle geven." "Daar heb ik nog nooit van gehoord," zegt de man, "maar laten we dat maar doen." En hij gaat mee naar binnen. Het hoertje trekt binnen zijn broek op z'n schoenen, trekt driemaal aan zijn piemel en loopt weg. Met de broek op zijn schoenen schuifelt hij achter haar aan (doet de pinguin-shuffle) terwijl hij roept: "He, ik ben nog niet klaar." (joke-id:74)


33.

Willem en Sjaak zitten samen in het cafe. Ze hebben allebei het gebrek dat ze stotteren. Dan komen er twee oude mannetjes binnen die bij hen komen zitten. De mannetjes beginnen te praten over hun prostaat-problemen. Vraagt Willem op een gegeven moment aan Sjaak: "Zzzzeg Ssssjaak, wwwwat zzzijn pppprostaatpppproblemen?" Zegt Sjaak: "Nnnnou Wwwwillem, dddat zzzzijn mmmmannen die pppissen zoals wij pppraten." (joke-id:75)


34.

Een bar in Amsterdam. Een gozer wil een meisje versieren. En hij opscheppen: hij worstelde, hij was kampioen dansen, hij kon judo, karate, nou van alles, he. Waarop die griet ineens heel nijdig zegt: "Weet je wat jij mot doen? Jij mot een groepsfoto van je eigen laten maken." (joke-id:76)


35.

Er is een man die alles al heeft, maar hij is binnenkort weer jarig en moet toch een kado krijgen van zijn vrouw. "Weet je wat ik nou wel leuk zou vinden?" zegt de man aan het ontbijt: "Een mooie, nette, Nederlandssprekende papegaai." Zijn vrouw kijkt in de krant naar de advertenties en ziet dat er een papegaai aangeboden wordt. Ze gaat naar het adres, gaat naar binnen: blijkt het een sexclub te zijn. Ze wil al weer weglopen, als de barman roept: "Niet meteen weer weglopen! U kwam zeker voor die papegaai. Kijk, daar staat 'ie! En nou weet ik wel wat u verwacht van een papegaai in deze tent, maar dat is echt niet waar. Het is een keurige papegaai: hij praat heel netjes, zegt geen lelijke woorden, vloekt niet..." "Als dat waar is..." zegt de vrouw: "Wat moet 'ie kosten?" "Drieduizend gulden." De vrouw betaalt. Als ze de kooi met de papegaai wil meenemen, zegt de barman: "Even wachten mevrouw, u moet wel even een doek over die kooi doen, want anders verdomt 'ie het straks om nog te praten." Dus de vrouw doet een doek over de kooi, zet 'm in de auto en rijdt naar huis. Thuis zet ze de kooi met de papegaai neer en haalt de doek er weer van af. De papegaai kijkt wantrouwend in het rond. Zegt: "Nieuw behangetje. Andere vloerbedekking..." Later op de dag komen er een paar dames om een partijtje te bridgen. De papegaai zegt: "Zo, nieuwe meiden." Om half zes komt de echtgenoot thuis. De papegaai kijkt 'm aan en zegt: "Ha, eindelijk een bekend gezicht." (joke-id:77)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  

VOLGENDE

Terug naar de index


19 July 2019, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 54.198.246.164