English jokes

Moppen archief (sport)


26.

Twee mannen zitten in een bootje te vissen. E?n verliest zijn kunstgebit. De ander wil een geintje uithalen en maakt zijn eigen gebit aan een haakje vast, laat het in het water zakken en haalt het op.
H?! roept hij, je kunstgebit! Ik heb het opgevist!
De andere man pakt het aan en stopt het in zijn mond.
Het is hem niet, zegt hij, deze past niet, en hij gooit het overboord. (joke-id:818)


27.

De beste speler van een voetbalploeg was overleden en ??n van de reserves, een speler van slechts een laag kaliber, zag daarin een kans om ?indelijk in de ploeg te worden opgenomen.
Hij ging naar de manager en vroeg:
- Denkt u dat ik zijn plaats zou kunnen innemen ?
- Dat is een goed idee, antwoordde de manager. Ik zal eens kijken of ik dat kan regelen met de begrafenisondernemer. (joke-id:1740)


28.

Jantje gaat voor het eerst naar een voetbalwedstrijd samen met zijn pa. Na een tijdje vraagt ie aan zijn pa: "Waarom schelden alle spelers op die supporter?" Pa: "Omdat ie een bierflesje naar de scheids gooide."
"Maar dat was niet eens raak."
"Nee, daarom schelden ze ook." (joke-id:1748)


29.

Een voetbalsupporter zit op de tribune en ziet een lamp liggen. Hij pakt hem en wrijft er over heen. Opeens komt er een geest uit en zegt: 'Let op! Je mag drie wensen van me doen, maar wat je wenst krijgen de supporters van de tegenpartij twee keer.' Oke zeg de man. 'ik zou graag een nieuwe mercedes willen. En dan zou ik ook graag een miljoen gulden willen hebben.' 'en de derde wens? vraagt de geest'

......Ik zou graag ??n nier af willen staan!!! (joke-id:1781)


30.

Twee vriendinnen spelen een potje golf op een zonnige zaterdagmorgen. Bij de zevende hole gaat 't mis: ??n van de vrouwen raakt de bal volkomen verkeerd en ziet het ding tot haar afgrijzen regelrecht op een groepje mannen af suizen. En ja hoor, bam! E?n van de mannen stort ter aarde, gillend van de pijn, terwijl hij met zijn handen naar zijn kruis grijpt.
De vrouw rent geschrokken naar de man toe en put zich uit in excuses. "Laat me je helpen," zegt ze. "Ik ben fysiotherapeut, en ik weet dat ik de pijn zou kunnen verzachten, als je me toestaat."
"Nnnnnnneeeeeeeeeee, auwauwauw, nee hoor, auw, het gaat wel weer, over een minuutje," kreunt de man, rollend over de grond in de foetushouding.
"Heus, ik sta erop," houdt de vrouw vol. "Je zult zien dat ik echt goed ben."
"Nou, vooruit dan maar," kreunt de man.
Daarop legt de vrouw de handen van de man opzij, opent zijn gulp, brengt haar hand naar binnen en begint hem zachtjes te masseren.
"Nou...hoe voelt dat?" vraagt de vrouw verwachtingsvol.
"Ja, heerlijk," antwoordt de man. "Maar mijn duim doet nog steeds verschrikkelijk veel pijn!" (joke-id:2364)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  

Terug naar de index


28 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.237.2.4