English jokes

Moppen archief (ov)


26.

Een jongetje rijdt op zijn fiets langzaam voor de tram uit.
Dat duurt zo een tijdje, tot dat de bestuurder van de tram boos roept: 'H?, kwajongen, kun je niet van de rails afgaan!'
'Ik wel' grijnst de knaap, 'maar jij lekker niet!' (joke-id:925)


27.

Om vier uur in de morgen komt kleine Jan de slaapkamer binnen en vraagt aan zijn moeder of die hem een sprookje wil vertellen.
"Wacht nog een paar minuten", zegt ze, "zometeen komt je vader thuis en die zal ons alletwee een sprookje vertellen." (joke-id:1231)


28.

Peter logeert bij de ouders van een vriendinnetje.
Hij is op een ondernemende leeftijd en op een nacht sluipt hij de kamer van het meisje binnen. In het donker onderzoekt hij haar anatomie.
Het belangrijkste lichaamsdeel wil hij echter nauwkeuriger bekijken en hij steekt een lucifer aan. Dan informeert hij; zeg Annelies, kan jij daar ook mee plassen? Het meisje bloost maar antwoordt bevestigend.
Zegt hij; doe dan maar gauw een flinke plas, want je nachtjapon staat in brand. (joke-id:1243)


29.

Staat een man op de bus te wachten, zegt de chaffeur: "Kom er eens vanaf!" (joke-id:1860)


30.

Een man gaat met de nachttrein naar de wintersport. In de slaapcoup? komt hij tot de ontdekking dat hij de ruimte moet delen met een vrouw. Ze stellen zich aan elkaar voor. De vrouw gaat boven slapen, de man onder. Ze gaan in bed liggen, maar na een kwartier roept de vrouw: "Buurman, slaapt u al?" "Nee," zegt de man. "Ik heb het nogal koud," zegt de vrouw, "wilt u misschien het raampje dicht doen?" "Natuurlijk," zegt de man. Hij stapt uit bed, doet het raampje dicht en gaat weer liggen. Na een kwartier roept de vrouw: "Buurman, slaapt u al?" "Nee," zegt de man. "Het wordt nogal benauwd," zegt de vrouw, "wilt u misschien het raampje weer open doen?" "Oke?," zegt de man. Hij stapt uit bed, doet het raampje open en gaat weer liggen. Na een kwartier roept de vrouw: "Buurman, slaapt u al?" "Nee," zegt de man. "Het begint nu toch weer koud te worden," zegt de vrouw, "maar ik heb gezien dat daar in het kastje nog een deken ligt. Wilt u die misschien voor mij pakken?" "We zouden natuurlijk ook net kunnen doen of we getrouwd zijn," zegt de man. "O, zou u dat willen?" Vraagt de vrouw. "Ja hoor," zegt de man. "Nou, dat lijkt me ook wel fijn," zegt de vrouw. "Mooi," zegt de man: "Ga dan je nest uit, pak zelf die deken, ga je nest weer in, houd je kop en ga slapen." (joke-id:1942)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  

VOLGENDE

Terug naar de index


20 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.236.55.22