English jokes

Moppen archief (boerderij)


26.

Een boertje ergens uit de achterhoek is eens een keer uitgebreid naar de hoeren geweest, natuurlijk zonder dat zijn vrouw dit weet.
Een weekje daarna staat de boer buiten als er een dikke Mercedes het erf op komt rijden.
Twee onfrisse, brede en met tatouages behangen kerels stappen uit, doen de kofferbak open en pakken daar een aantal foto's uit waarop het boertje in volle actie met de prostituee.
'Dat gaat je geld kosten ouwe... of zullen we ze effe aan je vrouw laten zien.." zegt de breedste van de twee.
Het boertje kijkt eens naar de foto's en zegt: "Ja, dat gaat me zeker geld kosten, doe me hier maar een vergroting van en van deze en van die twee..." (joke-id:602)


27.

Op een avond wordt er een veearts bij een boer geroepen, omdat ??n van de koeien vreselijk scheel stond te kijken. De veearts bekijkt het geval, pakt een stuk tuinslang, stopt die bij de koe in haar achterste, blaast zijn wangen bol en .... inderdaad: de ogen staan weer in hun normale stand.
"Dat is dan zestig gulden", zegt de veearts.
De boer betaalt en zegt tegen zijn knecht: "Dat is gauw verdiend in tien minuten! Volgende keer doe ik zoiets zelf wel!"
Een paar dagen later heeft een andere koe hetzelfde euvel. De boer pakt een stuk tuinslang en blaast om het leven, maar helaas geen succes.
"Probeer jij dan eens", zegt de boer tegen de knecht.
De knecht pakt de slang en draait deze om.
"Waar is dat goed voor?" bromt de boer.
"Ja, wat dacht je?", antwoordt de knecht, "ik neem niet dat stuk slang in mijn mond, wat jij ook al in je mond hebt gehad!" (joke-id:603)


28.

Een boer is al jaren getrouwd met een vrouw, en slapen ook al jaren bij elkaar. Het rare is, dat ze nog nooit bij elkaar in het nachtkastje hebben gekeken. Dus, de vrouw besluit op een dag maar eens in het kastje van haar man te kijken. Tot haar verbazing liggen er 5 eieren in.
Ze gaat naar haar man toe en zegt: "Zeg, ik was na al die jaren toch wel nieuwsgierig wat er nou eigenlijk in je nachtkastje zou liggen, dus heb ik even gekeken en ik zag 5 eieren liggen. Wat heeft dat te betekenen?"
"Nou", zegt de boer, "elke keer als ik vreemd ga, leg ik er een ei in."
Zegt de vrouw geschrokken: "Oh, jeetje, maar er lag ook nog 5000 gulden naast. Wat is dat dan??"
Antwoord de boer: "Tja, ik verkoop ook wel eens een ei!" (joke-id:604)


29.

Een man vraagt bij een boerderij of hij daar kan overnachten.
Ja zegt de boer dan kun je kiezen tussen de hooiberg of in bed met mijn 11 jarige dochter. De man kiest voor de dochter. De dochter gaat naar bed en wat later gaat de man ook naar bed, helemaal naakt. Dat meisje zegt wat is dat?
Oh dat is mijn konijntje en hij gaat slapen.
Een uur later wordt de man met een grote schreeuw wakker.
Wat doe jij nou vraagt hij aan het meisje. Nou ik begon je konijntje te aaien, toen begon ie over te geven en heb ik zijn nek omgedraaid. (joke-id:605)


30.

Een boerenknecht kan het heel goed vinden met de dochter van zijn baas. Op een dag komt hij de keuken binnenlopen waar zij zich net verfrist. Van het een komt het ander en niet veel later neemt hij haar op de keukentafel.
Vlak voor zijn hoogtepunt horen ze de boer binnenkomen.
Zij rok omlaag en blouse dichtknopen! Hij de broek omhoog trekkend via de voordeur er van door.
De boer komt de keuken binnenlopen en ziet wat op de tafel liggen.
Bestudeert het en met een goede veeg neemt hij het goedje van tafel en likkend van zijn hand zegt hij:
"Als ze eieren bakken, moeten ze wel het lekkerste van het ei niet vergeten!" (joke-id:606)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

VOLGENDE

Terug naar de index


12 April 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.249.17