English jokes

Moppen archief (werken)


21.

Jantje loopt te spijbelen over de amsterdamse wallen en hij ziet voor z'n neus een man uit de deur van een dame van de walletjes komen. Hij geeft de man een rukje aan zijn broek en zegt: "ik weet lekker waar jij bent geweest". De man kijkt geschrokken om zich heen maar niemand heeft het gezien of gehoord, hij geeft Jantje snel een tientje en laat hem beloven niets verder te vertellen. Maar op een afstandje loopt Jantje de man achterna en hij belt aan bij de deur van het huis waar de man naar binnen gaat. De man schrikt zich een ongeluk als hij Jantje ziet staan en hem hoort zeggen: "nu weet ik ook waar je woont" nu krijgt jantje een briefje van 25 om z'n mond te houden .na een tijdje wachten gaat Jantje maar naar huis. Een paar dagen later vindt z'n moeder het geld in jantjes broek en vraagt hem om opheldering. helemaal niet blij met de gegeven verklaring besluit ze dat eens een keer biechten in de kerk hem wel eens een lesje zal leren. Maar als Jantje het luikje van het biecht hokje ziet open gaan roept hij "HA! nu weet ik ook waar je werkt!" (joke-id:1462)


22.

Een kleermaker brengt de bestelde pantalon bij zijn klant en vraagt: 'Kunt u meteen de rekening voldoen?' 'Geen sprake van, kleermaker, ik heb een pofbroek besteld.' (joke-id:1463)


23.

Jansen ging met pensioen. Hij zou werken tot hij 65 was, maar moest daarvoor enkele formulieren tekenen. Op een dag komt hij het kantoor van de personeelschef binnen, veegt zijn hand aan zijn overal af en neemt de pen aan om te tekenen. Als hij daarmee klaar is vraagt hij: 'Zou ik nu dat meisje eens kunnen zien?' 'Welk meisje bedoelt u?' 'Nou, dat meisje dat hier nog langer werkt als ik. Ik weet niet hoe ze heet, maar al die 45 jaar dat ik hier werk, hebben jullie als er iets niet klopte in mijn loonzakje of als er iets anders was dat niet goed was, gezegd dat 'het meisje op kantoor' een fout had gemaakt!' (joke-id:1464)


24.

Op de markt koopt een vrouw een tabaksplant. De marktkoopman overhandigd haar de plant en zegt: 'En als er klachten zijn, komt u maar terug.' Na drie weken komt de vrouw weer bij de marktkoopman en zegt: 'U heeft me kort geleden die tabaksplant verkocht.' 'Kan wel', zegt de man, 'wat is er mee?' 'Kunt u me ook zeggen wanneer de sigaren eraan komen?' (joke-id:1465)


25.

Een vliegtuig vliegt in de buurt van Richmond Virginia, maar het zicht is slecht en de piloot kan het vliegveld niet vinden. Plots doemt er een wolkenkrabber op en de piloot wenkt naar een man achter de ramen van de vijfde verdieping. Piloot draait raampje open en roept: 'Waar ben ik?' Vanuit de wolkenkrabber wordt geroepen ' U bent in een vliegtuig'. Waarop de piloot snel zijn raampje dichtdraait en zonder dalen de weg naar de landingsbaan vindt. Later vroegen de verbijsterde passagiers:'Hoe kon je nu zo snel toch de weg terugvinden?' De piloot:' Die man in die wolkenkrabber gaf me een antwoord dat zowel honderd procent correct was, als volkomen waardeloos. Toen wist ik: Dit is het hoofdkwartier van Microsoft-vandaaruit weet ik de landingsbaan zo te vinden. (joke-id:1466)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  

VOLGENDE

Terug naar de index


28 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.132.225