English jokes

Moppen archief (vakantie)


21.

Een Amerikaan reist door Engeland per trein en vindt in de overvolle trein een coupe met nog een plaatsje. Die lege plek wordt echter ingenomen door een klein hondje. De Amerikaan vraagt vriendelijk aan de eigenares van het hondje of hij mag zitten.
"Nee", antwoordt de vrouw.
Dus die Amerikaan zegt: "maar mevrouw, de trein is overvol, ik wil graag zitten."
"Nee", zegt de vrouw weer.
Die Amerikaan wordt nu toch wel een beetje geirriteerd en houdt vol: "Ik heb betaald voor een plaats en nu wil ik zitten!"
"Nee", antwoordt de vrouw resoluut.
Dus die Amerikaan wordt echt pissig, schuift het raam open, pakt het hondje op, pleurt die het raam uit en gaat rustig zitten.
Een Engelsman tegenover hem: "jullie Amerikanen doen ook alles verkeerd!"
"Hoezo dat dan?", vraagt de Amerikaan.
Zegt die Engelsman: "Nou, je hebt de verkeerde teef het raam uitgegooid!" (joke-id:887)


22.

Twee dames lopen over de Schotse heide, en zien tot hun verbazing een echte Schot in kilt daar liggen slapen. Een van de dames vertelt de ander dat ze eigenlijk wel eens wil zien wat die Schotten nu onder hun kilt hebben, en ze besluiten dat maar eens gaan te bekijken. Na voorzichtig naar de man toe te zijn geslopen, tillen ze de rok op en bekijken daar het gigantische lid van de slapende Schot. Een van de dames haalt een blauw lintje uit haar haar, bindt dat voorzichtig om het ding, en ze zegt: "dat heeft hij nu wel verdient, en ze vertrekken."
Na een tijdje wordt de Schot wakker, en besluit een plasje te gaan doen. Als hij tegen een boom aanleunt en ziet wat er aan de hand is, roept hij uit" Ik weet niet wat er gebeurt is terwijl ik lag te slapen, maar ik vindt het wel fijn dat jij daarvoor de eerste prijs hebt gekregen!" (joke-id:888)


23.

De man komt in een afgelegen Japans dorpje en na z'n grote boodschap ontdekt hij dat er geen toiletpapier is.
Na zijn beklag legt de plaatselijke hotelhouder hem het systeem uit: in Japan reinigt men zich met de wijsvinger, en die wordt op zijn beurt door menselijk lippen weer ontsmet.
"Ge zijt zot zeker," zegt de reiziger, "wie doet dat nu met z'n lippen?"
"Dat gebeurt ?cht," zegt de eigenaar. "Volgende keer steekt u na het reinigen uw vinger door het gat in de WC-wand, en u zult zien dat ik gelijk heb."
De volgende morgen gebeurt het; de reiziger steekt na het krabben z'n vinger door het gat in de muur. Aan de andere kant zit een oude Japanner met twee bakstenen naast zich. Zodra deze de vinger ziet, grijpt hij de bakstenen en slaat ze met de vinger ertussen tegen elkaar.
"AAAAAAAUUUUUUUUWWWWWWWW!!!!!" brult de man, en steekt de vinger in z'n mond (joke-id:889)


24.

"In Rome zie je nog eens echte mannen," verzucht Lenie na haar reis door Italie. "Je moet alleen al eens zien hoe die kunnen autorijden. Met hun ene hand zwaaien ze naar de meisjes en met hun andere geven de richting aan."
"Maar hoe kunnen ze dan in hemelsnaam sturen?"
"Ik zei toch al dat het echte mannen zijn!" (joke-id:890)


25.

Het brandt in een hotel.
Een Nederlander roept: "Vlug! Spring het raam uit!"
De Belg antwoordt: "Maar we bevinden ons op de 13de verdieping!"
De Nederlander moet niets van dit argument weten en zegt: "We hebben nu geen tijd om bijgelovig te zijn!" (joke-id:891)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  

VOLGENDE

Terug naar de index


23 May 2022, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.235.24.113