English jokes

Moppen archief (studeren)


21.

Drie leerlingen bedenken op school iets stoers: de jongens doen wie de grootste rochel op de deur van de directeur kan spugen. De eerste jongen haalt duchtig zijn neus en keel op en spuugt een enorme fluim op de deur. De tweede jongen is verkouden, en spuugt een nog grotere fluim op de deur. De derde jongen begrijpt dat hij dit niet meer kan overtreffen, maar weet een list. Hij slurpt de twee fluimen weer van de deur en wil ze er samen weer op spugen. Maar dan zwaait de deur van de directeur open, die zegt: "Wat is dat hier jongens?" Waarop de derde jongen zegt: "Slik. Niks meneer." (joke-id:839)


22.

Een student biologie vraagt zich af hoe het is om zwanger te zijn. Om de proef op de som te nemen, besluit hij een kurk in zijn kont te stoppen. Hij draait een elastiek om de kurk en zet die vast aan zijn pik. Dagen gaan voorbij en zijn buik puilt uit. Op een ochtend staat de student zich te wassen. In de straat is een straatmuzikant gekomen met een aapje dat langs de gevel klimt. Net als het aapje voor het geopende raam van de student komt, schiet bij de student het elastiek los en de kurk uit zijn kont. Een enorme straal poep spuit over het aapje heen. De student draait zich om en zegt vertederd: "Je bent wel lelijk, maar je bent toch mijn kind." (joke-id:840)


23.

Een schoolklas gaat met schoolreis. De kinderen staan bij de bus te dringen. De buschauffeur gooit de deuren open en stapt naar buiten. Hij zegt: "Normaal is de juffrouw de baas. Maar vandaag is de buschauffeur de baas. Ik wil niet discrimineren. Er is geen verschil tussen zwart, bruin en wit. Hebben jullie dat goed begrepen?" "Ja buschauffeur," roepen de kinderen. "Okee," zegt de buschauffeur: "Lichtgroen voorin, donkergroen achterin!" (joke-id:841)


24.

Een man wandelt lang de Seine in Parijs. plotseling hoort hij vanuit het water iemand roepen: 'Help.... help!' De man roept terug: 'Inplaats van Engels te leren, had je beter zwemlessen kunnen nemen!' (joke-id:842)


25.

De juffrouw staat voor het bord te schrijven en Jantje steekt zijn vinger op.
"Juffrouw, ik zie een stukje van uw onderjurk."
"Wat", zegt de juf, "voor straf een week naar huis."
Even later steekt Pietje zijn vinger op.
"Juffrouw, ik zie een stukje van uw jarretel."
"Ben je gek", zegt de juf, "drie weken naar huis jij."
De juf is nu echt kwaad en van boosheid breekt haar krijtje. Ze bukt zich om het op te rapen. Moos zit op de eerste bank. Hij staat op, pakt zijn schooltas, loopt naar de deur en zegt: "nou tabee jongens, ik heb mijn schooljaar er al weer opzitten." (joke-id:843)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  

VOLGENDE

Terug naar de index


25 February 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.7.202