English jokes

Moppen archief (sport)


21.

Bij Ajax zit al een tijdje een Kroatische spits op de bank te wachten tot hij eindelijk een keer mag invallen. En ja hoor, tijdens de belangrijkste wedstrijd van het jaar mag hij eindelijk in aktie komen omdat de basis-spitsen beiden van het veld geschopt worden. Op het moment dat hij invalt staat Ajax met 2-0 achter, maar binnen vijf minuten maakt onze Kroaat zijn eerste seizoenstreffer. Nog geen tien minuten later geeft hij de perfekte voorzet die door een ploeggenoot goed ingekopt wordt. Tenslotte maakt hij het feest compleet door twee minuten voor het eindsignaal het derde en winnende doelpunt te scoren. Het stadion gaat uit zijn dak, de spits wordt op de schouders van zijn ploeggenoten de kleedkamer ingedragen.
In het tumult vraagt hij aan de coach of hij even naar huis mag bellen, om het nieuws aan zijn ouders te vertellen.
"Natuurlijk mag dat, maar hou het kort", zegt de coach.
Na een paar keer bellen heeft hij zijn moeder aan de telefoon.
"Mam, ik ben vandaag eindelijk in aktie geweest, en weet je ..." en hij vertelt het hele verhaal.
Zijn moeder blijft stil.
"Wat is er mam?", vraagt de spits.
"Ach jongen, het gaat hier erg fout. Vandaag is je vader overvallen toen hij door het park naar huis liep. Zijn neus is gebroken en hij is al zijn geld kwijt".
"Oh nee", reageert de spits.
"Maar dat is nog niet alles", gaat moeder verder, "je zusje is verkracht op school door een paar jongens uit een ander deel van de stad".
"Mijn god", reageert de spits geschokt.
"Nee jongen, er is nog meer", gaat zijn moeder verder, "een half uur geleden belde de politie dat je broertje is doodgeschoten op straat". "Oh lieve god", roept de spits uit.
"Ja", zegt de moeder, "en we nemen het jou kwalijk !".
"Mij?", reageert de spits verbaasd.
"Ja", antwoord moeder, "jij bent degene die wilde dat wij ook in Amsterdam kwamen wonen !". (joke-id:813)


22.

Op de tennisclub kleden twee mannen zich uit om een douche te nemen.
"Sinds wanneer draag jij een BH?" vraagt de oudere man aan zijn sportvriend.
Deze antwoord: "Sinds mijn vrouw hem in het handschoenenvakje van mijn auto vond." (joke-id:814)


23.

Adriana heeft naakt gezwommen in een vennetje, maar als ze uit het water wil komen, ziet ze een kerel achter de struiken staan die haar bespiedt.
Ze hoopt dat de vent zal verdwijnen, maar na een kwartier staat hij er nog. Adriana krijgt het koud en wil zich aankleden. Ze kijkt om zich heen en ziet een oude pan. Daarmee bedekt ze haar meest intieme delen en stapt uit het water.
"Zeg, viezerik!" roept ze in de richting van de struiken. "Wil je weten wat ik denk?"
"Dat weet ik al." antwoordt de man. "Jij denkt dat er een bodem in die pan zit, en dat heb je mooi mis!" (joke-id:815)


24.

Een maat van me die aan atletiek doet had me uitgedaagd om een wedstrijdje te sprinten. Na de start ging het gelijk op en na 600 mtr. moest foto-finish de winnaar aanwijzen. M'n maatje won met zeer kleine voorsprong. Sta ik wat uit te puffen in de kleedkamer als hij binnenkomt en zegt: Zo dat scheelde niet veel h??! Tja, zeg ik, hadden we naakt gelopen had ik gewonnen!!! (joke-id:816)


25.

Een oogarts, een dominee en een ingenieur gaan een partijtje golfen. Op een gegeven moment moeten ze steeds heel lang wachten op een stelletje kneuzen die er werkelijk niks van bakken.

Ze vragen een terreinknecht wat dat voor oelewappers zijn die daar de boel zo ophouden, en er helemaal niks van kunnen. 'Die mensen zijn blind, maar omdat ze bij de oprichting van de club zoveel hebben bijgedragen, mogen ze hier altijd golfen', is het antwoord.

De oogarts: 'Ach, ik zal kijken wat ik voor ze kan doen, misschien kan een oogoperatie uitkomst brengen.'
De dominee: 'Ik zal voor ze bidden, en God vragen ze hun gezichtsvermogen terug te geven.'
De ingenieur: 'Waarom spelen ze niet 's nachts?' (joke-id:817)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  

VOLGENDE

Terug naar de index


28 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.237.2.4